Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 ŞUBAT 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        İş görüşmelerimiz, toplantılarımız ve bağlantılarımız açısından keyifli bir gün geçirebiliriz. Kendimizi geliştirebilir, büyük resmi görebilir ve küçük ayrıntılar yerine hayatı geniş açıdan yakalayabiliriz.

        Tekliflere ve güzel fırsatlara açık bir gün bizi bekliyor. Ayrıca fikirlerimizde farklı ve değişik olan bize daha cazip gelebilir. Önemli bir teklifle karşılaşırsak yarın oluşacak tutulma sonrasında karar vermemeye özen gösterelim.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün değişik düşünceleriniz daha fazla ön plana çıkabilir. Sosyal ortamlarınızda farklı konuların, konuşma ve görüşmelerin üzerine eğilebilirsiniz. Gizli olaylar ilginizi çekecek.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızla ilgili fırsat dolu teklifler alabilirsiniz. Farklı yaklaşımlar iş hayatınızda öne çıkmanızı sağlarken, yaptıklarınızdan alacağınız keyif sizi yukarılara taşıyacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hem eğitim konusundaki hem seyahate dayalı işlerinizdeki gelişmeler sizi mutlu edebilir. Medyada veya sanata dayalı bir işte çalışıyorsanız önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz. İş alanında farklı parasal destekler alabilirsiniz. Mal veya mülklerin paylaşılması gibi konular gündemde olabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal yönlerinizi dış ortamlara bağlı işlerinizde gösterebilirsiniz. İletişim konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar güldürebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Ortak parasal konularda alternatiflerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız için parasal fonlar yaratabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda turnayı gözünden vurabilirsiniz. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilişkinizi tazeleyebilirsiniz. Farklı olan her şeye bu dönemde yer açmalısınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev hayatınızda beklenmedik bir gün sizi bekliyor. Sizi şaşırtacak durumlara hazırlıklı olun. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak, aile büyüklerinizle bir arada olmak önem kazanabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizden gelecek teklifler hayatınıza heyecan katabilir. Öğrenmeyi seveceksiniz. Aşk hayatınızda farklı ve değişik kısa vadeli planlar gününüzü fazlasıyla renklendirebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyeceksiniz. Hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. Parasal işlerinizde şanslı açılımlar altında olacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı yaklaşımlarınızla işlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğitime dayalı konularda hayat sizi destekleyecek. İyimserliğinizle her işin altından rahatlıkla kalkacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şanslı etkileriniz var ama kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz. Paraya dayalı beklenmedik konuşmalar içine girebilirsiniz. Güzel açılımlarınız var, fırsatları değerlendirin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa