Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 Haziran 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün yani bayramın birinci gününde oluşan Venüs-Uranüs dik açısıyla sıkılgan tavırlar içine girebiliriz. İlişkimizdeki sorunlar daha fazla görünür hale gelebilir. Alışılagelenden farklı bir tablo çizebilir ve zaman zaman davranışlarımızla karşı tarafı zorlayabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız üzerinizde gerginlik yaratabilir. Sevdiğiniz insanla ve varsa çocuğunuzla anlaşmanız kolay olmayacak. Olaylara daha sakin tepkiler verin.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ilişkilerinizde sabırsız ve isyankâr etkilere dikkat edin. Kafanıza göre davranmayın. Sevgilinize gösterdiğiniz toleransı ailenize de göstermelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenizle ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Sabırsız ve inatçı davranabilir, bazı ilişkilerinizi yaklaşımlarınızla zedeleyebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda kolay tepki verebilirsiniz. Gergin ortamlardan uzak durmalısınız. Kendi isteklerinizi ve yapacaklarınızı daha fazla önemseyin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum içinde kolay tepki vermeye ve sıkılmaya açık olabilirsiniz. Huzur bulmak ve sakinleşmek için aile ortamlarınıza daha çok vakit ayırın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Tatildeyseniz sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. İlişkilerinize dikkat edin. Tansiyonlu durumları körüklemekten kaçınmanız gerekiyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sıkılganlıklarınızı kontrol etmeli, parasal konuların moralinizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz. Toplum içinde kendinizi önemseyebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda tepkilerinize ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ortaya çıkan gerginlikleri gezerek üzerinizden atmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bulunacağınız yerlerde her zamankinden farklı davranmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun!

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta, sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmeye çalışın. Sosyal ortamlarınızdan destek alın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda ve sosyal çevre ilişkilerinizde davnanışlarınıza çok dikkat edin. Sağlığınızı düşünerek yemeiçme konusunda aşırıya kaçmayın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevre ilişkilerinizde sıkılgan tavırlar içine girebilirsiniz. Konuşmalarınızda yapıcı olmalısınız. Kazalara veya sakarlıklara dikkat edin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa