Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (07 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bu hafta sonu Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğazımız ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Eğer tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere çok dikkat etmelisiniz. Genel anlamda doğayla iç içe olmak ve hobilerimize yönelmek, bizi rahatlatabilir. İnatçılıktan uzak durmalı, empatiyi devreye sokmalıyız.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Gereksiz yere stres yaşayabilirsiniz. Bugün, özel hayatınızda konuşulması gereken konuların üzerine eğilebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel istekleriniz özel yaşantınızda sizi biraz zorlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla beraber hareket ederek gününüzü özel, renkli ve anlamlı kılabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerle uğraşmak yerine keyfinizi yerine getirecek konulara yönelin. Bilinçaltınız aktif olacak. Olayları gözünüzde gereğinden fazla büyütmeye müsait olacaksınız

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Bulunacağınız ortamlarda kafanız aile konularına veya ev hayatına takılı olabilir. Biraz sosyalleşmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınız ön planda olabilir. Etkili işgücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda yeni tanışacağınız insanları devreye sokmalısınız.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yerlerde ve farklı insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kadın-erkek ilişkilerine bakış açınız sizi yorabilir. Olayları kafanızda gereksiz yere büyütmeyin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ödemeler ve ortaklı para konuları devrede olacak. Aileniz için yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar içindesiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize önem vereceksiniz. Sosyal çevrenizdeki aktiflik, kendi özel alanlarınıza vakit ayırmanızı zorlaştırabilir. Enerjinizi iyi kullanmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Sosyal ortamlarınızdan aldığınız etkileşimlerle duygusal yönden kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. Konuşmalarınız hızlanıyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Planlarınızı oluştururken parasal konular stres yaratabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde ve iletişimsel konularda doğru bağlar kurmaya, karşı tarafın düşüncelerini de hayatı- nıza dahil etmeye çalışın. Duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa