Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan 15-21 Ocak 2018 haftalık burç yorumları
        • 1

          Koç Burcu:

          Haftaya iş ortamlarınızda biraz güvensiz ve tedirgin başlamanız mümkün sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Mantık olarak doğru kararlar aldığınızın farkındasınız ama duygularınızda tatmin sağlamak kolay olmayabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda rahat ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak.

        • 2

          Salı günü iş alanlarınızda güçlü ve etkili ortak parasal işleriniz üzerine eğileceksiniz. Çevrenizdeki insanlara bu alanlarda yol gösterebilir, amaç ve emellerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

        • 3

          Çarşamba günü oluşan yeniay, iş, kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası kariyer alanınızda yeni başlangıçlar ve kararlarınız gündeme gelebilir. Önemli iş projelerinizi ve planlarınızı bu dönemde uygulamaya özen gösterin.

        • 4

          Perşembe günü itibarıyla sosyal çevrenizde vaktinizi daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Önemli organizasyonlar içine girebilir, arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkileri daha görünür ve etkili bir hale getirebilirsiniz. Bir anlamda partileri ve toplantıları seviyor olacaksınız.

        • 5

          Cumartesi gününden sonra kimliğinizi sosyal çevre konularınızda ve grupsal işlerinizde ortaya koymaya başlayacaksınız. Davetler, aktiviteler, organizasyonlarda bulunacak, geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçeceksiniz. Başka insanları düşünen yardımsever ve anlayışlı yönleriniz öne geçebilir.

        • 6

          Boğa Burcu:

          Bu haftabaşında az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu alanlarınızda önemli kararlar devreye giriyor. Bu hafta genel olarak iş ve kariyer alanlarınıza yoğunlaşacak, ilginizi sizi yukarıya taşıyacak konulara kaydıracaksınız.

        • 7

          Salı günü özel hayatınızdaki, ikili ilişkilerinizdeki şanslı oluşumlarla hayat yönünüzü, gelecek adımlarınızı iyi yönlendireceksiniz. Danışmanlık yapıyorsanız insanlara göstereceğiniz adımlar hem onların hayatını, hem de sizin hayatınızı zenginleştirebilir.

        • 8

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniay sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk , medya ve ticaret alanlarınızda meydana gelecek. Bu tarih sonrası bu alandaki işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

        • 9

          Perşembe günü itibarıyla iş ilişkilerinizde patronlarınızla olan bağlantılarınız giderek güçlenecek, kendinizi işinizde göstermekten mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızdan, üstlerinizden ya da beraber çalıştığınız insanlardan; zam, terfi, pirim gibi bir isteğiniz varsa, bu isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

        • 10

          Cumartesi günü ve sonrasında kendinizi, kariyerinize ve işinize yönlendireceksiniz. Toplumsal konularla, politikayla, insani durumlarla ilgilenmek, hayatınızda ön plana çıkabilir.

        • 11

          İkizler Burcu:

          Bu haftabaşı ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde veya ortaklaşa harcama alanlarınızda her tür önleminizi almanıza rağmen, yine de kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bir yandan da bu hafta uzaklardan alacağınız güzel haberler keyfinizi fazlasıyla arttırabilir.

        • 12

          Salı günü iş hayatınızdaki şanslarınızı, karşınıza gelecek olan seçeneklerinizi parasal yönden iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. İnsanlara göstereceğiniz yollar, yordamlar onlar üzerindeki gücünüzü arttırabilir.

        • 13

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler, kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya bakın.

        • 14

          Perşembe günü itibarıyla, yabancılarla olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz, önemli anlaşmalar yapacaksınız, tanıtımlar, anlaşmalar için olumlu bir süreçte olacaksınız.

        • 15

          Yine Cumartesi günü itibarıyla geleceğinizle ilgili konu ve olaylar daha fazla öne çıkabilir. Seyahat etme isteğiniz artabilir. Özelikle işinizi büyütmek, için hedeflerinizi geniş tutmakta fayda olacak. Kariyerinize etki edecek konu ve olayların hayatınızda daha fazla yer edebilir.

        • 16

          Yengeç Burcu:

          Bu haftabaşı özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güvensiz ve tedirgin tavırlar içerisinde olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Duygusal olarak istediğiniz istikrarı sağlamanız zor görünüyor. Maddi konularda abartıya kaçmadan ilerlemeye çalışın.

        • 17

          Salı günü özel hayatınızda ve ilişkilerinizde sevdiğiniz insanın hayatında yeni açılımlar sağlayabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde dengeyi sağlayacağınız, güçlü adımlarla yolunuzda ilerleyeceğiniz bir dönem içindesiniz.

        • 18

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşacak. Evlilik ve ortaklı işler hanenizde oluşan yeniay bu konulardaki yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle evlilikle ilgili alacağınız kararlarda, güzel ve sağlam etkiler altında olacaksınız.

        • 19

          Perşembe günü itibarıyla alamadığınız bir paranız ya da alacağınız varsa bunları tahsil edebilirsiniz. Yine partnerinizin finansal durumunda da önemli gelişmeler, sürpriz şanslar devrede olacak. Beklemediğiniz bir maddi olanak veya elinizin bollaşması sizi çok mutlu edebilir.

        • 20

          Cumartesi günü itibarıyla artık bir anlamda kimliğinizi daha fazla ortaklaşa parasal konularda göstereceksiniz. Gizemli konu ve olayları daha fazla seveceğiniz bu dönemde etrafınızda olup biten olayların sizi büyüttüğünü görebilirsiniz.

        • 21

          Aslan Burcu:

          Haftaya iş alanlarınızda kafanızı kurcalayan ve üzerinde ısrarla duracağınız konu ve olaylarla başlayabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar . Yapmanız gereken işlerinizi tamamlayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla oldukça enerjik olacağınız bir döneme gidiyorsunuz.

        • 22

          Salı günü aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda güçlü ve etkili yöntemlerinizi oluşturabilir, çevrenizdeki insanlara yapılması gerekenler konusunda yol gösterebilirsiniz. Gücünüzü kullanacağınız bir dönem içindesiniz.

        • 23

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. İş alanlarınızda oluşan bu yeniayla beraber iş anlaşmalarınızı, başvurularınızı, görüşmelerinizi bu tarihten sonraki 15 gün içinde yapmak size başarı sağlayabilir. Sağlığınızla ilgili konular içinde harekete geçebilirsiniz.

        • 24

          Perşembe günü Venüs Kova burcuna geçecek. Özel hayatınızda rahat ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. İlişkinizi masaya yatırabilir, birbirinizle konuşmalarınızı ve paylaşımlarınızı hızlandırarak karşılıklı sevgi ve saygınızı arttırabilirsiniz. Taşınmak için de uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        • 25

          Cumartesi günü ve sonrasında özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. 1 ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre davranabilirsiniz.

        • 26

          Başak Burcu:

          Bu haftabaşı, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fazla hassas ve melankolik davranmaya meyilli olabilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. İş hayatınızda oluşturduğunuz güzel ilişkiler rahat bir nefes almanızı sağlayabilir, bu hafta itibarıyla sağlığınıza özen göstereceksiniz.

        • 27

          Salı günü iletişimsel alanda elde edeceğiniz şansları, aşk hayatınızda etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilinizi iyi kullanacak, aşkta, eğlencede veya çocuğunuzla ilgili konularda otoritenizi konuşturacaksınız.

        • 28

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu tarihten sonra aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz. Sanat işiyle uğraşıyorsanız, gelecek veya başlayacak olan bir proje, size uzun vadede kazandıracak. Çocuğunuzla ilgili almak istediğiniz kararlarınızı da devreye sokabilirsiniz.

        • 29

          Perşembe günü itibarıyla sağlığınızda güzel gelişmeler oluşabilir. Bu süreçte kilo alımına dikkat etmelisiniz. Bir yandan da iş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizi kuvvetlendiriyorsunuz. Hem astlarınızla hem üstlerinizle anlaşmasını iyi becereceksiniz.

        • 30

          Cumartesi gününden sonra 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Başkaları için uğraşılarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak.

        • 31

          Terazi Burcu:

          Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde tamamlamanız gereken işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, zorlanmalar oluşabilir. Sosyal ortamlarda aşkı ve eğlenceyi arttırabilirsiniz.

        • 32

          Salı günü aile hayatınızda güçlü ve dönüştürücü etkinizi maddi konularla destekleyeceğiniz bir dönem. Parasal kazançlarınız ailenizin sizi dinlemesine, sizin söylediklerinizi uygulamasına neden olabilir. Sevdikleriniz üzerinde güçlü etkiler bırakacaksınız.

        • 33

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Ev veya aile ortamlarınızda oluşan yeniayla beraber evinizle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları hayatınıza sokabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

        • 34

          Perşembe günü itibarıyla evliyseniz, duygusal hayatınız açısından hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hayatı daha fazla paylaşmak isteyecek, daha çok dış ortamlarda vakit geçireceksiniz. Bekârsanız ve aşkı arıyorsanız bugünden sonra aşk, hayatınızda yer alabilir.

        • 35

          Cumartesi günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Aktiviteler, sportif faaliyetlerde özgür ve rahat bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Hayatınız renkleniyor.

        • 36

          Akrep Burcu:

          Haftaya yakın çevre ve ieltişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. İşinizdeki güzel oluşumlar aile hayatınızda istediklerinizi yapmanızı sağlayacak.

        • 37

          Salı günü etrafınızda olup biten olaylara yaklaşımınızla çevrenizin gözü sizin ve söyleyeceklerinizin üzerinde olabilir. Sosyal iletişimde insanları etkilemeyi başaracak, gücünüzü önemli işlerinizde göstereceksiniz.

        • 38

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Akraba veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Ya da satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde iş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi halledebilirsiniz. Girişimleriniz için bu yeniayda harekete geçmelisiniz.

        • 39

          Perşembe günü itibarıyla evinizle ilgili önemli bir değişim içine girmek istiyorsanız, boya, badana, tamirat, tadilat ve dekorasyon işlerine kalkışmak için 3 haftalık bir zaman içine giriyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir veya daha fazla vaktinizi ailevi ortamlarda geçirmek isteyebilirsiniz. Aile bağlarınız güçlenecek.

        • 40

          Cumartesi gününden sonra bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.

        • 41

          Yay Burcu:

          Haftaya parasal konularla ve bu alanda duygusal olarak kendinizi güvende hissetme isteğinizin yoğun olmasıyla başlayabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Takıntılı davranmamaya özen gösterin. Bu hafta itibarıyla yakın çevre ilişkileriniz ve temaslarınız devrede olacak.

        • 42

          Salı günü maneviyatınızın güçlü olması, hayata farklı bakış açınız elde ettikleriniz konusunda sizi destekleyecek. Siz kendinize inandıkça, etrafınızdaki insanları da etkileyecek, düşündüklerinizi onlara aktarmaktan çekinmeyeceksiniz.

        • 43

          Çarşamba günü oğlak burcunda bir yeniay oluşacak. Para evinizde oluşan Yeniayla beraber maddi anlamda atılımlarınız varsa, ticaretle uğraşıyorsanız çok uygun bir dönem içine giriyorsunuz. Yine parayla ilgili sorumluluklarınız bu süreç içerisinde artabilir.

        • 44

          Perşembe günü itibarıyla, yakın çevrenizdeki akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenecek, yakın çevrenizdekilerle daha fazla sosyalleşeceksiniz. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, bilgisayar, internet gibi alanlarda güzel ilişkiler sayesinde başarınızı ilerletebilirsiniz.

        • 45

          Ve Cumartesi günü ve sonrasında 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler veya satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında göstermeye başlıyorsunuz.

        • 46

          Oğlak Burcu:

          Haftaya biraz melankolik ve düşünceli bir şekilde başlayabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Özellikle aile hayatınızda kolay tepkiler vermeye yatkınsınız. Ortak maddi gelirler parasal konularda fütursuz harcamaları beraberinde getirebilir.

        • 47

          Salı günü güçlü ve otoriter yapınızla sosyal çevrenizde dinlenilen ve aranılan insan siz olabilirsiniz. Gelecek planlarınız hızlanırken hayatın amacını keşfetmiş ve nasıl davranmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Etrafa bırakacağınız izlenimler oldukça başarılı.

        • 48

          Çarşamba günü sizin burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Artık yeni atılımlar, başlangıçlar ve projeleri hayata sokmanın vakti geldi. Bugünden sonra 15 gün boyunca, her tür karar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Kalbinize ve amaçlarınıza uygun işlerinizi başlatabilirsiniz.

        • 49

          Perşembe günü itibarıyla para kazanma beceriniz ya da ilişkileriniz güzelleşir ve artarken, bir yandan da gezmeye, dolaşmaya, teknolojiye daha fazla para harcamaya meyilli olacaksınız. Para bir taraftan gelebilir, bir taraftan bu dönemde harcamalarınız yüzünden gidebilir.

        • 50

          Cumartesi günü ve sonrasında kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kazancınızı arttırmaya başlıyorsunuz..

        • 51

          Kova Burcu:

          Haftaya biraz zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşmanıza çok az bir zaman kaldı.

          Kariyer ve iş alanlarınızda gizli destekler görecek, size zor gibi görünen olayların istediğiniz gibi çözüldüğünü göreceksiniz. Bu aralar kendinizle uğraşmanız en çok iş alanlarınızda işinize yarayacak.

        • 52

          Çarşamba günü oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu Yeniay, sizin bilinmeyen ve kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu ay yeni atılım ve planlarınız için mümkün olduğunca beklemeli, düzeltilmesi gereken ve değişmesi gereken amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        • 53

          Perşembe günü itibarıyla İlişkilerinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Etrafınızdaki kişilere cazip görünebilirsiniz. Alışveriş yapmak, beğendiğiniz giysileri almak, kendinize bakım yapmak için de uygun zamanlardasınız. Hayatınız sosyalleşiyor.

        • 54

          Cumartesi günü Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle beraber girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak. Sizin döneminiz başlıyor.

        • 55

          Balık Burcu:

          Haftaya sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizdeki etkileşimlerle başlayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Kendinizi kalabalık ortamlarda güvensiz hissedebilirsiniz ve melankoliye bir eğilim olabilir. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler, kafanızdaki planları ortaya koymanıza neden olabilir.

          Salı günü seyahat, eğitim ve gelecek planlarınızda çevrenizden göreceğiniz destekler yüksek olurken, hayat amacınızı yaptığınız işe akıtabilirsiniz. İş alanlarınızda neyi nasıl yapacağınızı biliyorsunuz ve düşündükleriniz karşınıza gelebilir.

        • 56

          Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayla birlikte yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla beraber önemli kararlar alabilir veya onların hayatındaki kararlara göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusu, gündeme gelebilir.

        • 57

          Perşembe günü itibarıyla kendinizi biraz sosyal ortamlardan uzaklaştırabilirsiniz. Gerek ikili ilişkilerinizden gerek sosyal ilişkilerinizden izole olabilirsiniz.. Platonik ve gizli aşklara olan eğiliminiz artacak. Yalnızlığı ve yazmayı seveceksiniz.

          Cumartesi günü artık geri planda durmak isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. 1 ay boyunca kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemi planlarınızı oluşturma dönemi olarak görmelisiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa