Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdullah Kolcu için Hakkari'de tören düzenlendi.

        Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törene Vali Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komando Vekili Albay Umut Öztürk, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Adalet Komisyonu Başkanı Sezgin Kuruyamaç, Vali Yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti milletvekili adayları Av. Abdulmecit Tahran, Nurettin Fırat, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, polis ve askeri personel katıldı. Saygı duruşu ile birlikte Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdullah Kolcu’nun naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu. Yapılan duanın ardından şehidin naaşı memleketi Ankara’ya gönderilmek üzere helikopterle Van'a uğurlandı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa