Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlahi sanatçısı İbrahim Cuşan, Hakkarililere unutulmaz bir konser verdi.

        Kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliği renkli görüntülere sahne oluyor. Sahneye çıkan ilahi sanatçı İbrahim Cuşan, birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. İlahileri ile Hakkarililere unutulmaz dakikalar yaşatan sanatçı Cuşan’ın konserine Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Erhan Okay, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç, Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İsa Ölmez ile yüzlerce kişi izledi.

        Başkan Vekili Epcim ve beraberindekiler, çarşı merkezinde esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. EğitimBirSen Hakkari Şube Başkanı, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ve beraberindekiler de bir süre Epcim’le sohbet ederek, ilde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa