Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından milletvekili adayları Husret Dinç, Abdulmecit Tarhan ve Nurettin Fırat için tanıtım toplantısı düzenlendi.

        Programda konuşan AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, "Ülkemizin, Türkiye’mizin büyük yürüyüşünün eşiğinde olduğumuz bu günlerin heyecanı ile siz çok kıymetli dava kardeşlerimi, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimi, basınımızın güzide temsilcilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin ilimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün, ülkemizin, vatanımızın güzel yarınları için önemli bir seçimin arifesinde olduğumuzun idrak ve heyecanındayız. 24 Haziran seçimlerine günler kaldı, Türkiye’de ve Hakkari’mizde AK Parti olarak yeni bir zafer kazanmak için gün sayıyoruz.Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 16 yıldır gerçekleştirdiğimiz dirilişi, artık şahlanış ve yükselişe çevireceğiz inşallah. “Vakit Türkiye Vakti”, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Yaparsa Yine AK Parti Yapar", şiarı ile inşallah Hakkari’mizin dört bir tarafında; ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde, her kardeşimize Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kazanımlarını anlatacağız” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa