Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine Karadenizli sanatçı Recebim konseri damgasını vurdu.

        Kaymakamlık önünde devam eden Ramazan etkinliklerinde ilçe kaymakamı Temel Ayca, eşi Gökçe Nazlı Ayca, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı, ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve ilçe Milli Müdürü Ceyhan Doğan ve ilçe sakinleri katıldı.

        İlçe sakinleri ile iftar yemeğinin yemesinin ardından sahne alan Karadenizli sanatçı Recebim sahnede adeta fırtına gibi esti. İlçe sakinlerinin ayakta alkışladığı Karadenizli sanatçı birbirinden güzel şarkıları ile adeta sınır boylarını inletti.

        Renkli görüntülere sahne olan Karadenizli sanatçı Recebim konseri ilçe sakinleri tarafından beğeni ile izlendi.

        Huzur ve güvenin sağlanmasıyla birlikte ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin ağırlık kazandığını ifade eden ilçe sakinleri bu güzel Ramazan şenliklerini tertipleyen Çukurca kaymakamlığı ve belediye başkanlığına teşekkür ettiler.

        Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte çocuklara, mısır, dondurma yetişkinlere ise çay ikramında bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa