Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Irak sınırında bulunan Hakkari’nin Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin, kurulan sahnede ilçe sakinlerine konser verdi.

        Çukurca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlene Ramazan etkinlikleri ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı. Etkinlikler kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin sahne alarak güzel sesi ile adeta ilçeyi inletti. Kaymakamlık önündeki alanda devam eden Ramazan etkinliklerinde ilçe Kaymakamı Temel Ayca, eşi Gökçe Nazlı Ayca. Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ilçe sakinleri ile birlikte aynı masalarda iftarlarını açtılar.

        Birbirinden güzel değişik etkinliklerin yapıldığı programda sahne alan Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin ve görevliler, sahneye çıkarak ilçe sakinlerine unutulmaz dakikalar yaşattılar. Güzel sesi ile ünlü sanatçılara adeta taş çıkartan Başkan Yardımcısı Keskin, birbirinden güzel şarkıları ile adeta sınır boylarını inletti. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte çocuklara, mısır, dondurma yetişkinlere ise çay ikramında bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa