Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Valisi Ali Çelik, AFAD'ın planlaması kapsamında Şemdinli ilçesine gönderilen konteynerleri inceledi.

        Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, kentte AFAD'ın planlaması kapsamında yapılan konteyner nakli Şemdinli ilçesinden başladı.

        Vali Ali Çelik, Vali Yardımcıları Buğra Karadağ ve Tayyar Emre Mahmutoğlu, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş ve beraberindekilerle Şemdinli ilçesinde AFAD'ı ziyaret etti.

        Ziyarette AFAD'ın Şemdinli'deki konteyner stokunu inceleyen Çelik, yetkililerden ilçedeki deprem tedbirleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Olası bir depremde geçici barınma imkanı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirten Çelik, Merkeze 1000, Yüksekova'ya 1000 ve Şemdinli'ye 500 konteynerin planlandığını, ilk aşamada 200'ünün Şemdinli'ye ulaştığını ifade etti.

        Vali Çelik, AFAD çalışanlarına faaliyetlerinde başarı diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa