Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, yapımı tamamlanan Belediye Halk Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

        Kaya ve beraberindekiler, Mukaddes Akar Sokak'ta yapımı tamamlanan Belediye Halk Pazarında devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Kaya, gazetecilere, vatandaşlarla sürekli bir araya gelerek sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

        Belediye Halk Pazarının açılışının kısa sürede yapılacağını belirten Kaya, şunları kaydetti:

        "Burada daha önce esnaflık yapan 18 kardeşimizin dükkanları kura ile geri kalanlar da açık artırma yoluyla hak sahiplerine teslim edilecek. Vali ve Belediye Başkan Vekilimiz Ali Çelik'in talimatlarıyla Mukaddes Akar Sokak'ta devam eden imar çalışmaları kapsamında ışıklandırmalar yapılıyor. Altyapısı düzeltilerek temiz bir hale getirilecek sokakta, esnafımız işlerini daha rahat yapacak. Partimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 22 yıldır vatandaşımıza hizmet ediyor. Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de hizmetler her geçen gün büyüyor. Teşkilat olarak samimi ve dürüst hizmetlerin peşinde koşmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa