Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Danimarka'da Türk koca dehşeti!,Danimarka'da Türk koca eski eşini öldürdü

        Danimarka'da 33 yaşındaki Harun Fener, 28 yaşındaki eski eşi Sinem Demirhan'ı Kopenhag yakınlarındaki Hvidovre semtinde silahla öldürdü.

        Danimarka'da yaşayan Harun Fener, eski eşi Sinem Demirhan'ı Hvidovre semtinde silahla öldürdü. Fener olay sonrası kaçarken polis ekiplerince yakalandı. Bölge Emniyet Müdürlüğünden Hans Tonesen, Harun Fener'in, uzun bir kovalama sonucu, aracıyla kaza yapması sonucu yakalandığını belirterek, “Katil zanlısını araç takibinde yaptığı kazadan sonrası kaçmaya çalışırken Kalvebod köprüsü üzerinde yakaladık. Takip sırasında çok sayıda polis aracı da kaza yaptı.Yarın mahkemeye çıkarılacak" dedi.

        Gözaltına alınan katil zanlısı Türk'ün kontrol için adli tıp kurumuna gönderildiği bildirildi. 28 Yaşındaki Sinem Demirhan'ı Hvidovre alışveriş merkezi önünde insanların gözü önünde öldüren Harun Fener'in çok sayıda kurşun sıktığı bildirildi. Sinem Demirhan'ın vurulduktan sonra aracıyla kaçmaya çalıştığı ancak, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle yere yığıldığı bildirildi. Sinem'e ilk yardımı Kvickly adlı markette çalışan bir görevlinin yaptığını belirten bir görgü tanığı “Adam nereye ateş edeceğini çok iyi biliyordu. Kadının göğsüne ve bacaklarına ateş etti" dedi.

        Cinayet Masasından Carsten Jansson “Çift birbiriyle ayrıydı sonra bir ara birleşmeye çalışmış ama olmamış. Çiftin evliliği de zorla evlilik değil" dedi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa