Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ABD'yi sarsan mail trafiği

        Obama ile dünyanın en seksi kadını seçilen aktris Johannsson’ın birbirlerine samimi emailler gönderdiği ortaya çıktı

        Demokrat Parti’nin Başkan adayı siyahi senatör Barack Obama ile dünyanın en seksi kadını seçilen aktris Scarlett Johannsson’ın birbirlerine samimi emailler gönderdiğinin ortaya çıkması ABD siyasetine bomba gibi düştü

        ABD’de kasımdaki seçimlerde ilk siyahi başkan olmak için yarışan Demokrat Parti adayı Barack Obama, kampanyasına büyük bir darbe vuracak iddialarla karşı karşıya kaldı. Hollywood’un en güzel oyuncularından biri olan Scarlett Johansson’un önceki gün Obama ile 6 aydır mail’leştiklerini söylemesi, ikili hakkında aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. 23 yaşındaki yıldız, Politico dergisine “6 aydır sürekli emailleşiyoruz. Bu kadar işi arasında bana mail göndermeye nasıl fırsat buluyor bilmiyorum ama beni cevapsız bırakmıyor” dedi. Bir mail’de Scarlett, televizyon programından çıkan Obama’ya “Bravo. Duruşunu bozmadın” diyor. Evli ve 2 çocuklu Obama da “Sorular çok saçmaydı” yanıtını veriyor. Obama’nın adaylığı için aktif olarak çalışan Johannson ocakta “Obama’yı çok beğeniyorum” demiş ve “Nişanlıyız” esprisi yapmıştı.

        İdolü JFK de sarışın seviyordu

        ABD’nin başkan adayı ilk siyahi politikacısı olan Barack Obama, popülerliği, karizması ve ABD politikasına yeni bir soluk getirmesiyle eski ABD Başkanı John F. Kennedy’ye benzetiliyor. 1963’te suikasta kurban giden Kennedy’nin de adı ünlü sarışın Marilyn Monroe ile aşk dedikodularına karışmıştı. Scarlett Johansson da hem seksiliği hem de sarı saçları ile kariyerinin başlarında “Holywood’un yeni Marilyn Monroe”su olarak adlandırılmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa