Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Aşk, tesadüfleri sever!

        İngiliz Mandy English, 1979’da 13 yaşındayken İskoçya’nın Arran Adası’na yapılan bir okul gezisine katıldı. Mandy, filmlerdeki gibi bir şişenin içine not yazıp denize attı. Aradan iki yıl geçtikten sonra posta kutusunda bulduğu bir kartla havalara uçtu Mandy ama bu sevinci kısa sürdü. Adının Richard olduğunu yazan bir çocuk, bulmuştu şişeyi. Notta, “Sevgili Mandy notunu Skipness Sahili’nde buldum ve yanıt veriyorum” yazıyordu ama Mandy’nin neşesini kaçıran bundan sonrasıydı: “Ben 6 yaşımdayım...”

        Richard, bu kartına hiç yanıt alamadı. Çünkü Mandy, “Bu çocuk çok küçük” demiş ve kartı, mektuplarını sakladığı kutuya atıp şişeyi unutmuştu.

        Aradan yıllar geçmiş, Mandy evlenmiş üç çocuk annesi olmuştu. Ancak evlilikte işler yolunda gitmemişti. 3 çocuğuyla, geçen yıl İskoçya’nın Edinburgh kentine taşındığında Mandy artık 43 yaşındaydı. Birkaç yıl sonra Mandy, Richard adında 37 yaşında bir inşaat işçisiyle tanıştı ve ikili büyük aşk yaşamaya başladı.

        Mandy, geçtiğimiz günlerde eski mektuplarını sakladığı kutuyu karıştırırken kafasında bir ışık yandı: “Denize attığım şişeyi bulup bana kart atan Richard yoksa o mu?”

        Hemen koşarak gittiği sevgilisi de denizde bulduğu şişeyi ve attığı kartı unutmamıştı: “Evet o benim.”

        Kader, inanılmaz bir senaryo hazırlamış ikisine de başrol vermişti...

        Ömer Faruk Sorak’ın “Aşk tesadüfleri sever” filminin adını sanki bu iki sevgili koymuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa