Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kıskanç kocanın korkunç intikamı

        İngiltere'nin Manchester kenti tüyler ürperten bir cinayet haberiyle sarsılıyor. Dört yaşındaki kızları Yolanda Molemohi ile iki yaşındaki oğulları Theo'yu anneleri Morengoe Molemohi'ye el sallayıp veda ederken kameraya çeken 37 yaşındaki Petros Williams, daha sonra öz çocuklarını kabloyla boğarak öldürdü.

        Gülerek kameraya bakan Yolanda'yı 'Hoşçakal anneciğim' demesi için uyaran cani baba, eşini cezalandırmak için hazırladığı videoyu 'Son' adını vererek etiketledi ve bundan iki gün sonra da çocuklarını boğarak öldürdü.

        Geçen yıl ekim ayında yaşanan korkunç olayla ilgili cinayet davası sürerken, tüyler ürperten görüntüler dün mahkeme jürisine izletildi.

        Çiftin geçen yıl eylül ayında ayrıldığı ve annenin internetteki çöpçatan sitelerinde başka kişilerle mesajlaşmaya başladığı kaydedildi.

        Kadının otelde kalmaya başladığı, ancak Yolanda'yı okula hazırlamak ve oğlu Theo ile ilgilenmek için her gün düzenli olarak eski evine geldiği belirtildi.

        13 Ekim günü çocukları Williams'ın yanınoa bırakarak oteline dönen anne, ertesi sabah daireye tekrar döndüğünde kapının içeriden kilitli olduğunu gördü. Bahçe penceresinden eve giren kadın adamı iki çocukla birlikte yerde yatak odasında yerde yatarken buldu. Önce kızların uyuyakaldığını sandı. Ama yanlarına gittiğinde boyunlarına dolanmış kabloları gördü. Yerde kocası tarafından bırakılan intihar notları da vardı. Video kameranın üzerinde ise "Hatıraların için hazırladığımız videoyu izle. Teşekkürler, Petros" diye yazıyordu. Çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmeye çalışan, ama başaramayan adamın yargılandığı dava sürüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa