Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Türkiye'nin en ünlü spor spikerlerinden Halit Kıvanç, basın bayramı dolayısıyla Bodrumlu gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine hediye edilen Bülent Ersoy'un da yer aldığı fotoğraf karşısında duygulanan Kıvanç, "Bülent Ersoy'un üç halini de gördüm" dedi.

BODRUM (AHT)

Bodrum'un Konacık beldesinin davetiyle Bodrum Sanat Evi'nde gerçekleşen buluşmada Kıvanç, yaklaşık 1 saat boyunca genç meslektaşlarına anılarını ve tecrübelerini aktardı.

Hukuk Fakültesi'nde okuduğu yıllarda gazetelerde ve dergilerde yazılar yazmaya başladığını söyleyen Kıvanç, "Mezun olduktan sonra siyasi nedenlerle Diyarbakır'da okulu, yolu olmayan bir ilçeye yargıç olarak tayin edildim" dedi. 3 ay boyunca bu görevi sürdüğünü ancak bu sırada İstanbul'da bulunan bir gazetenin spor sayfasında yazı yazmak için Adalet Bakanlığı'ndan izin aldığını dile getiren Kıvanç, "Biz televizyonun ilk yıllarında çok şanslıydık açıkça söylüyorum. Bir yerde de çok şanssızdık teknik bakımdan. Ben birgün renkli televizyona çıktım bütün genç kızlar hepsi ağladılar hayal kırıklığına uğradılar. Biz sarışın genç zannediyorduk, beyaz saçlı ihtiyarmış demişler" diye konuştu.

Bodrumlu gazeteciler söyleşinin ardından Halit Kıvanç'a çeşitli hediyeler ve plaket verdi. Günün en ilginç hediyesi ise Bodrumlu gazeteci Güngör Dalay'dan geldi. Dalay, Halit Kıvanç'a yaklaşık 30 yıl önce bir maç sırasında çekilen Bülent Ersoy'un da yer aldığı bir fotoğraf hediye etti. Bu fotoğraf karşısında oldukça duygulandığı gözlenen Halit Kıvanç, "Ben Bülent Ersoy'un üç halini de gördüm" dedi.