Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
"Aramızda Kalmasın" programına katılan Oya Aydoğan ile telefonla programa bağlanan Banu Alkan kavga etti.

Program başlangıcında Oya Aydoğan birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Aydoğan; komedide çok iddialı olduğunu iddia ederek, aynı zamanda kadın komedyenler içerisinde en güzelinin kendisi olduğunu söyledi.

Perran Kutman, Demet Akbağ, Günay Karaca ve Yasemin Yalçın isimleri arasında en güzel kadının kendisi olduğunu söyleyen Aydoğan, "En komik olduğumu iddia edemem ama kadın komedyenler arasında en güzeli benim" açıklamasını yaptı.

"ALTIN KIZLAR" PROJESİNİ BANU ALKAN YÜZÜNDEN REDDETTİM

Programda Banu Alkan ile de açıklamalar yapan Aydoğan; bundan tam beş yıl önce "Altın Kızlar" projesinin Armağan Çağlayan tarafından ilk kendisine teklif edildiğini söyledi.

Projede yer alacak diğer isimlerin; Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba, Banu Alkan ve Oya Aydoğan olduğunu, isim sıralaması konusunda anlaşamadıkları için de projeyi reddettiğini açıkladı.

Canlı yayınlanan programa telefon ile bağlanan Banu Alkan; Oya Aydoğan'ın açıklamalarına cevap verdi.

Banu Alkan şöyle konuştu; "Lütfen benim hakkımda konuşma, Banu Alkan dünya çapında bir star. Banu Alkan hakikaten başka bir şey. Ben o kadar söylemek istiyorum. Banu Alkan'la hiç bir şekilde kendilerini yan yana bile görmesinler."

Bu sözlerin ardından Oya Aydoğan sinirlenerek "Hollywood ayarında bir star, 1976 yılında Bülent Kayabaş ile çektiği filme dönüp bir baksın. "Yaprak" isimli filmde Banu Alkan benim yanımda figüran rol oynadı" açıklamasını yaptı.

Banu Alkan, Oya Aydoğan'ın Osman Seden'in çektiği filme hakaret ettiğini savunarak böyle konuşmaması gerektiği şeklinde uyardı.

İkili arasındaki diyalog şöyle gerçekleşti;

B.A.: İşte herkes görsün, Oya Aydoğan bu. Oya Aydoğan halka oynayan bir kadın. Oya Aydoğan'ın en büyük özelliği maalesef ki durup durup devasa insanları aşağı çekme çabası.

O.A.: Sen bana kültürsüz derken ben susayım mı? Sen beni küçümseyemezsin zaten. Bunu istesen de yapamazsın.

B.A.: Ben Türkiye'de kimseyle karıştırılmamalıyım. Yaptığınız işler reytinglerinden belli. Bakın bunlar nasıl da yapışıyorlar. Oya Aydoğan, kim ki isim kavgası yapsın? O aklıyla bir de bana cevap veriyor.

O.A.: Benim katıldığım programlara bir daha bağlanma.