Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Son single çalışması "Toz Pempe" ile beklenen çıkışını yapan Demet Akalın, gidişatından memnun. Bir ay içinde 15 konser anlaşması yapan güzel şarkıcı Hafta Sonu dergisine, işi ve aşk hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Akalın, Hülya Avşar'ın "Erkek arada aldatabilir" yorumuna karşılık ise, "Ben erkeğimin başka kadınla zevklenmesini istemem" dedi.
Son single'ında pembeler içindesin...
- Evet, öyleyim. Tamer Aydoğdu çekti fotoğrafları. Ve o fotoğraftan gören reklam filmi teklifi yapmaya başladı. İnamlmaz, çığ gibi büyüdü.
Ne gibi reklam teklifleri bunlar?
- Birçok içecek ve iç giyim firması peşimde.
Demet Akalın'ın film ve dizi setlerine karşı da bir alerjisi var. Bir dizi ya da sinema filmi düşünmüyor musun?
- Yok, oyunculuk benden uzak dursun. Bu işi yapanlara saygı duyuyorum. Ama bende oyunculuk becerisi yok. Bana çok fazla dizi ve sinema filmi teklifi geldi, hâlâ da gelmekte, ama kabul etmeye etmeye artık onlar da kapımı çalmıyorlar (gülüyor).
Estetik operasyonu düşündüren bölgen var mı?
- Allah'a şükür şimdilik yok. Gerekirse estetik yaptınrım tabii. Bundan çekinmem. Hem beni bırakın da, annemin suratı bile yaşlanmadı daha, maşallah taş gibi. Ben de taş gibiyim. Değil mi?
Evet. tas gibisin
- Teşekkür ederim (gülüyor).
Demet Akalın'ın yalnız vücudu değil, ruhu da taş gibi. Özellikle hiçbir erkekten darbe yemiyor, yese de kafasını takmıyor, üzülmüyor, gülüp geçiyor.
- Allah ailemden razı olsun, hep yanımdalar. Sonra kendimi işime de veriyorum. Hiçbir erkek için salya sümük olamam.
Sende Ajda Pekkan havası var. "Kapı açık, arkanı dön ve çık" şeklinde bir hava...
- (Gülüyor) Bunu hep söylüyorlar. Ajda Pekkan'a benzetilmek çok hoş. Vallahi aşkta çok küstah bir kadınım ben. Şarkılarımla paralel bir görüntü
sunuyorum. Elbette tüm genç hanımlar gibi duygusalım ama burnum Haima havadadır. Böyle sarkılan okumaktan zevk alıyorum. Çünkü şarkılarım hayatımla doğru orantih gidiyor. Özel hayatımda da asla kimseye müdanam olmaz. Hele kadın-er-kek ilişkilerinde. Giden gider abi, güle güle.
Erkekler kadınlara göre daha mı acımasız ya da duyarsız sence?
- Bence bunun tam tersi. Erkekler çok daha duygusal. Benim kız arkadaşımdan çok erkek arkadaşım vardır. Aslında kadınlardan yana daha çok dertliler. Erkekler çocuk gibi. Ayrıca herşey mutlu mesut giderken, kadınlar onu da istemez. Kadın biraz değişiklik ister, hareket ister, pısırık bir erkek istemez.
Aldatan erkekler için neler söyleyeceksin?
- Hiçbir kadın, erkeğim başka birisiyle paylaşmak istemez.
İyi de Hülya Avşar bunun tam tersini söyledi, "Erkek arada aldatabilir, başka kadınla zevklenebilir" dedi...
- (Gülüyor) Vallahi ben yorum yapmak istemem bu konuda. Ben erkeğimin başka kadınla zevklenmesini istemem. Ben dururken başka kadınla niye?

KELEBEK