Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Kanaltürk'teki 'Laf Aramızda' programına konuk olan Hadise, Bilal Özcan'ın büyük beklentiye karşılık "Ne oldu da birince olamadın?" şeklindeki sorusu üzerine "Neler olmadı ki? Aslında doğru soru bu" diyerek o süreçte yaşadıklarını anlattı.

Yarışmaya katıldığı için hiç pişman olmadığını ve 'Hadise pişman, Hadise üzgün' şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını belirten Hadise, "Hiç ne üzüldüm ne de pişman oldum. Hatta 4. olduğumuz tam netleşince ben o an, TRT'den Hasan Bey'e, yanımda oturuyordu, ona sarılıp ağladım. Sadece ona sarılıp ağladım...Çok tuhaf. Çünkü ilk Eurovision görüşmemizi Hasan Bey ile yapmıştım" diye konuştu.
Hadise'nin Eurovision kostümü
Foto galeri için tıklayın

GÜZEL DE OKUDUM, DETONE DE OLMADIM, HİÇ BİR YERİM DE AÇILMADI!

4.lük açıklandığı anda "Elimden geleni yaptım ve istediğim oldu" diyerek ağlamaya başladığını anlatan Hadise, "Stres ağlamasaydı. Orada boşaldım ve bitti. Gözlerim kurudu, hatta elbisemi ellerimle tutarak koşarak çıktım dışarı" dedi.

İçinden "Oh bitti, istediğim oldu, güzel de okudum, detone de olmadım, dansımı da unutmadım, hiç bir yerim de açılmadı, yaptım ettim" diyerek mutlu bir şekilde oradan ayrıldığını belirtti.

Hadise, "Keşke orada bir kamera olsaydı da sizler beni baştan sona kadar sürekli izleyebilseydiniz. O kadar heyecanlı bir an ki" diyerek puanların açıklandığı an çok büyük heyecan yaşadığını ve o an birinci olmak için herşeyi yapabilecek gibi hissettiğini belirtti.

SORUNLAR OLDU, AYRILDIK

Hadise, Eurovision şarkı yarışması sonrasında neden menajeri ile yollarını ayırdığı konusunda da açıklama yaptı.

Bugüne kadar kimseyle ilgili negatif bir açıklama yapmadığına dikkat çeken Hadise, "Çünkü o ben değilim. Benim herkese saygım var, herkesin de emeği var bu işte. Neden ayrıldık? Ben hep şöyle derim. Bir evlilik neden bozulur? Sorunlar olur ayrılırsınız. Bizlerde de öyle oldu" dedi.
Kendisi bir Hadise
Foto galeri için tıklayın


EUROVİSİON ÖNCESİ YORULDUĞUM DOĞRU DEĞİL

Yarışma öncesi çok fazla konsere çıktığı ve yorulduğu haberlerini de eleştiren Hadise, "Konser konusunda haklı değil basın. Herkes çok yazdı bunu... Doğru değil. Biz sadece Şubat ayında promosyon için bir kaç konser yaptık. Hatta 3 tanesi iptal edildi, organizasyonlardan dolayı. Toplam 6 konser yaptık biz" diye konuştu.

CEBİMİ DOLDURMAK İSTESEYDİM....

Kendisine o dönemde çok fazla teklif geldiğini ve yazıldığı gibi cebini doldurmak isteseydi inanılmaz paralar kazanacağını belirten Hadise, "Bunu çok net söylüyorum utanmadan sıkılmadan. Çünkü çok teklif geldi bize. Ben işimi bir senede, Hadise ismini, benim bu müziğe olan sevgimi ve saygımı bir senede bitirmek istemiyorum çok para kazanıp ve insanların gözünden düşerek" ifadesini kullandı.

KEŞKE HERŞEY DAHA İYİ ORGANİZE EDİLSEYDİ!

Moskova'da yarışma öncesi hastalanan Hadise, o süreçte bile 'Keşke katılmasaydım' gibi bir düşüncenin aklından hiç geçmediğini belirtti.

Ancak bazı sorunlar karşısında 'keşke' dediğini de saklamayan Hadise, "Şunları dedim mesela; keşke herşey daha güzel organize edilseydi. Ben bu kadar yorulmasaydım. Kendime zaman ayırsaydım" diye konuştu.

HASTAYKEN SAHNEYE ÇIKTIĞIM DOĞRU

Hadise, 40 derece ateşi olduğu halde, Eurovision döneminde promosyon amaçlı sahneye çıktığı şeklindeki haberler için de "Promosyon adına yapılan bir şey değildi... Ben o gece Münih'te hakikaten ateşle sahneye çıktım... Ben öyle bir insanım, o kadar insan bekliyor" diyerek doktor çağrıldığını ve serum verildikten sonra sahneye çıkabildiğini söyledi.

Daha sonrasında İstanbul'a döndüğünü anlatan Hadise, o süreçte "Beni 1,5 hafta rahat bırakın" demesi gerektiğini ama ilgiden dolayı bunu yapamadığını belirterek kendisine hiç zaman ayıramadığını, tam olarak dinlenemediği için de hastalığının durup durup nüksettiğini ve bu yüzden de kendisine çok kızdığını söyledi.

TEK PİŞMAN OLDUĞUM KONU ODUR
Hadise Kimdir? tıklayın


Hadise, "Biraz daha elimi masaya vurabilirdim. 'Bir dakika, çıkacak olan benim sahneye, durun, hastayım. Bir 7 gün bana müsade edin bana' deseydim keşke diyorum. Tek pişman olduğum şey budur. O da kendimle alakalı" açıklamasını yaptı.

TRT GENEL MÜDÜRÜNÜN SÖZLERİNE NE DEDİ?

Bilal Özcan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in "Bakın şimdi Eurovision bitti. Hadise hiç yokmuş gibi" şeklindeki sözlerini hatırlattı. Hadise, bunu ilk kez duyduğunu ifade etti.

Hadise, Özcan'ın "Eurovision bitti. Gerçekten yok mu Hadise?" şeklindeki sorusuna verdiği cevapla bir anlamda İbrahim Şahin'i de yanıtlamış oldu. Hadise, şöyle konuştu:

"Bence değil. Biz öyle bir çizdik ki stratejimizi, ben Eurovision dönemi zaten. Çünkü herkes sordu bize 'Siz de Eurovision'dan sonra kaybolacak mısınız?' diye... Olabilir, böyle şeyleri bilemeyiz ama biz önceden stratejimizi çizdik. Ben sadece Eurovision için çalışsaydım bu son 8-9 ay, Eurovision'dan sonra bir müddet kaybolmak zorunda kalırdım. Ama biz o dönem, bir İngilizce albüm hazırladık. O albüm, şu anda Belçika'da çıktı ve yakında bir 20 ülkede daha çıkacak ve çok başarılı gidiyor ve aynı anda Türkiye'de bir albüm hazırladık."

BENİ DESTEKLEYENLER İÇİN YAPTIM

Türkiye'den daha çok Türkçe parça yapması konusunda inanılmaz bir istek aldıklarını ifade eden Hadise, insanların kendisine olan desteği karşısında böyle bir şey yapma gereği duyduğunu sözlerine ekledi.

BUNLARI DUYMAK HOŞ DEĞİL AMA...

İbrahim Şahin'in bir süre önce yaptığı "Sözleşmeye göre kıyafeti konusunda bize danışması gerekiyordu. Bize sorsaydı, daha sağlıklı bir yol bulabilirdik. Kıyafeti oryantal dansözün kıyafeti gibiydi....Bizi bu kadar üzmemeliydi. Sözleşmeye sadık kalsaydı, şimdi TRT'de program yapmasını isterdik" şeklindeki açıklamasına ise Hadise şöyle yanıt verdi:

"Böyle şeyleri duymak hoş değil ama çok saygı duyuyorum. İbrahim Şahin de çok destekledi beni Eurovision döneminde."

BEN Mİ GİDİP GÖSTERECEKTİM?

Hadise, Şahin'in bu açıklaması karşısında kendisini savunurken bir başka noktaya da dikkat çekerek "Hadise'nin neden bir ekibi vardı o dönem? Bu sorunları çözmek için. Yani, ben gidip İbrahim Şahin'e, 'İbrahim Bey bakın, kıyafetimiz budur'! Bu benim görevim değil" diyerek kendi işinin sahnede olduğuna vurgu yaptı.

TRT'YE O ELBİSENİN ÇİZİMİ GİTMİŞTİ

Hadise, "Gerekeni yaptığımızı düşünüyorum" diyerek stilistinin Eurovision'da giydiği o kıyafeti çizdiğini ve TRT'nin önceden bütün kıyafetleri görmek istemesi üzerine de o çizimin de TRT'ye yollandığını anlattı ve "Ama yani bu konuları tekrar konuşmak, bilmiyorum... Saygı duyuyorum, başka bir şey diyemem. Onlar büyüğüm, bir bildikleri vardır, saygı duyuyorum" diyerek polemiğe girmekten kaçındı.

(Televizyon Gazetesi)