Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Tabutta iki gün canlı yayın yaptı

        Daha önce de bir ay boyunca sokaklarda evsiz gibi yaşayıp yardıma muhtaç kişileriçinpara toplayan veSöderteljebelediyesinin son zamanlarda fenomeni haline gelenMosheKüçükkaya,sonprojesiyle dikkatleriüzerine çekmeyi başardı.

        Bir tabut içerisindeikigünkalarak biryandan yaşadığıklostrofobiksorununu çözmeye çalışırken, diğer yandan da toplanan para ileSödertelje'deyalnız yaşayan yaşlılar içinpartidüzenlemeyi amaçladı. 2.5 ton toprak üzerinden verilen hava ile donatılmış, gömülü olduğu tabuttan çıkarılanKüçükkaya,iki gün boyunca uyanık kalarak sadece su içti.

        REKLAM

        “ÖLMÜŞ OLMAYI TERCİH EDERİM”

        Yaşayanların dünyasına geri döndükten sonra konuşanMosheKüçükkaya "Bir dahaki sefere tabuta girdiğimde ölmüş olmayı tercih ederim" dedi.Küçükkayagömülü olduğu süre içinde cep telefonu ile sorulan soruları da yanıtladı. Toprak altından çıkarılmadan iki saat önce klostrofobisini yenip yenmediği sorusunu ise "Yukarı çıkınca hemen klostrofobiden kurtulacakmışım gibi olmayacak sanırım. Şimdibir kaçgün zor geçecek bir iyileşme süreci başlayacak. Belkibir kaçgün bu deney rüyalarıma girecek" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa