Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Ünlü şarkıcıdan şok paylaşım!

        İrlandalı şarkıcıSineadO'Connor, Facebook hesabına 12 dakikalık bir video yükleyerek New Jersey'deki bir motelde yaşadığını ve intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

        İndependent'ınhaberinegöre, iki yıldır intihar etmek istediğini söyleyenO'Connor'aon yıl öncebipolarteşhisi konuldu.

        13 yaşındaki oğlunun velayetini kaybetmesindensonrayalnızkaldığını anlatan50yaşındakişarkıcı,kendisini çok yalnız hissettiğini ve hayatında hiç kimse olmadığını söyledi.

        REKLAM

        Hergün hayatta kalmak için savaştığını söyleyenO'Connor, "Psikiyatristim, dünyanın en büyükkahramanı." şeklinde konuştu.

        1990 yılında "NothingCompares2U"şarkısıyla büyük birşöhretesahip olanO'Connor,"Ben mücadeleediyorum ve savaşıyorum. Milyonlarca insan gibi savaşıyorum." dedi.

        En küçük çocuğunun da velayetini kaybettikten sonra mahkeme heyetini de intihar etmekle tehdit edenO'Connor, elinde sadece "ölü birşöhret"inkaldığını söyledi.

        50 yaşındakiSineadO'Connor,geçtiğimizyılınMayısayında bisiklet turuna çıkmış bir süreortadankaybolmuş, polis uyuşturucu bağımlılığı olduğu bilinen ve intihar etme eğilimi bulunduğuiçinyoğunuğraşlarsonucunda şarkıcıyıChicago'daki bir otelde bulunmuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa