Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diplomasi Erdoğan'dan BM Genel Sekreteri'ne 'reform' mesajı

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabulünde, Türkiye ve BM'den yetkililerin de hazır bulunduğu kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, Haliç Kongre Merkezi'nde basına kapalı 1 saat 30 dakika süren kabulde, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kaan Esener, BM Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Jeffrey Feltman, BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojackova Sollorano, BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric de hazır bulundu.

        REKLAM

        Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres, terörle mücadelede atılması gereken adımlar konusunda mutabık kaldı. Görüşmede Erdoğan, BM'nin küresel barış ve istikrar için etkin şekilde çalışmasının önemine ve bu çerçevede özellikle Güvenlik Konseyi'nde reform ihtiyacına dikkati çekti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa