Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Bodrum’da bu yıl ilk kez boy gösteren İvana Sert, sezona hızlı giriş yaptı. Bikinili pozlarıyla her yaz magazin sayfalarını süsleyen Eda Taşpınar’a rakip olunca tüm dikkatleri üzerine çeken Sert, İkoncan’la karşılaştırılmasından, özel hayatına kadar her konuda AKŞAM’a özel açıklamalar yaptı:

# Evlendikten sonra mankenliği bıraktınız, şimdi neler yapıyorsunuz?

Çocuğumu büyütüyorum, oğlum henüz 20 aylık. O okul çağına gelince ev dekorasyon işlerine başlayacağım.

# Sosyetik güzel olarak anılmak sizi rahatsız ediyor mu? Sizce sosyetenin tanımı nedir?

Rahatsız olmuyorum, güzel bir kadın olmak onur veriyor. Sosyete, zevkli, güzel giyinen, güzel konuşan, analiz edebilen ve belirli bir kültür seviyesine sahip olanlara verilen addır. Tabii ki paranın da olması gerekir. Ama şunu da unutmamak gerekir, zevk sahibi olmak ve iyi giyinmek için çok fazla paraya gerek yok.

# Davetlerin gözde kadını olmak nasıl bir duygu?

Fazla hareketlilik benim işim değil. Her gün davetlere katılmıyorum ama bir davete gittiğim zaman medyatik olduğum için ilgi çekiyorum. İnsanların beni beğenmeleri hoşuma gidiyor.

# Kıyafetlerinizde tercih ettiğiniz bir marka var mı?

Dolge Gabbana’yı çok seviyorum. Her zaman kullanışlı kıyafetleri var. Beğendiğim birçok şeyi orada bulabiliyorum.

# Moda ikonu olduğunuzu düşünüyor musunuz?

İkon olmak için giyinmiyorum. Zaten sadece güzel giyinmekle bu iş olmaz. Moda ikonu olmak için bir Versace, bir Roberto Cavalli olmak lazım.

Eda Taşpınar’la aranızda bir rekabet söz konusu mu?

Eda benim arkadaşım, aramızda rekabet söz konusu değil. Bence o da moda ikonu değil ben de değilim. O da güzel giyiniyor, ben de güzel giyiniyorum. Eda’nın tarzını beğeniyorum. Deniz Berdan da güzel giyenen kadınlar arasındadır.

# Eşiniz sizi kıskanır mı?

Eşim beni kıskanmaz, o konuda çok mutluyum. Sonsuza kadar bana güvenir. Zaten 7 yıldır beraberdik. Beni çok iyi bilir. O yüzden de rahat bırakıyor.

# Yugoslavya’dan buraya geldiğinizde zorluk çektiniz mi?

Kültürlerimiz çok yakın. O nedenle zorluk çekmedim. Sıkıldığım zaman uçağa atlayıp annemi ve babamı görmeye gidiyorum. Ama Türkiye’ye âşığım. Kendimi hep bir Türk olarak hissediyorum, zaten Türk vatandaşıyım.

# Türk yemeği yapar mısınız?


Dolma, pilav, ıspanaklı buğulamayı güzel yaparım. Zeytinyağlıları çok seviyorum ama ağır yemekleri yiyemiyorum.

# Kıskanılan bir kadın mısınız?

Beni kıskanmaları çok normal. Akıllı ve güzel bir kadınsanız sizi pek sevmezler. Bazı insanların beni mutsuz gördükleri zaman kendilerini çok mutlu hissettiklerini de biliyorum.

# Evliliğinizin sırrı nedir?

Hayatta en anlamlı şey mutlu olmak ve mutlu etmektir. Eşimin ve çocuğumunu mutluluğu benim mutluluğumdur. Ayrıca çok dırdır yapmak da iyi değil. Kadın dırdırı keserse evliliği iyi gider. Erkekler çocuk gibidir, onların biraz huyuna gitmek lazım.

Özlem Uçar- Akşam