Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kırşehir'de bayram günü kaybolan kedisi Paris Hilton'u cadde ve sokaklarda 4 gündür arayan Levent Özen, bulana 200 YTL para ödülü vereceğini söyledi.

Medrese Mahallesi'nde ikamet eden Levent Özen isimli vatandaş, yavru iken alıp büyüttüğü Ankara Kedisi'ni bayram günü kaybedince, bayramın kendisine zehir olduğunu söyledi. Bayram sabahı misafirlerin gelip gitmesi sırasında açık kalan kapıdan çıkan kedinin birilerince götürüldüğünü ileri süren Levent Özen, "Kedimi bayram günü kaybettim. Kedim kaybolunca bayram bize zehir oldu ve bayramlaşmaya gelen misafirlerle de ilgilenemedik. 2 gün önce kayboldu ve aramadığımız yer kalmadı. Veterinerlere, belediyeye, zabıtaya, polis merkezine kadar bilgi verdik. Mahallede bulunan tüm apartmanlarının kapılarını çalıp kedimi sordum. Ama bulamadım. Yerel radyo ve televizyonlara da ilan verdim" dedi.

Kedisinin adının 'Paris Hilton' olduğunu söyleyen Özen, "Kedimin adını yeğenim koydu. Paris Hilton'u çok sevdiği için bu ismi koydu. Kedimizi bulana para ödülü vereceğim" dedi.

Kedinin yenisini almak istemediklerini kaydeden Özen, "Kaybettiğimiz kedimiz çok oyuncuydu. Yatağımıza gelip başucumuzda uyurdu. Ona çok alıştık ve onun yerini başka bir kedi dolduramaz. Kedimin bulunmasını ve 4 gündür yaşadığımız eziyeti unutmak istiyoruz. Paris kaybolunca sanki evden cenaze çıktı. Herkes üzgün" dedi.

Kedisini arayan Özen, elindeki fotoğraflı karakola ve zabıtaya da müracaat ederken, cadde ve sokaklarda, arabaların altında, çöp arabalarında kedisini aramaya devam ediyor.

İHA