Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Türkmax'taki ‘Sinemacı’ adlı programa katılan Müjde Ar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda anlattığı çocukluk anısıyla izleyenleri şoke eden Ar: "Annem yüzünden genelevde yattık" dedi.

Annesinin tiyatrocu olduğu için süreklii turnelere gittiğini ve kardeşiyle kendisinin de onun peşinden gitmek zorunda olduğunu söyleyen Ar, "Başımızdan geçmeyen rezillik kalmadı." dedi.

Ar başından geçen komik bir anısını da şöyle anlattı: "Bir keresinde Anadolu turnesine çıkmıştık, bir kente gittik. Ben o zamanlar 6, Mehtap da 4 yaşındaydı. Hatta Münir Özkul da vardı turnede. Tüm gün yatacak otel bulamadık. Finalde geneleve gittik. O gece genelevde sabahladık. Mehtap, “Anne neden bu erkekler sürekli bu kadınlara para veriyor?” diye sormuş. Hangi çocuk annesi tiyatrocu olduğu için genelevde kalır ki, biz kaldık işte.

Programda bazı kadınların da artık sperm hırsızlığına başladğını söyleyen Ar: "Öyle kadınlar var ki ilişkiye girip, erkeğin spermini alıyor. Sonra da adamdan izinsiz çocuk yapıyorlar. Çevremde böyle kadın sayısı çok. Bugünün kadınları babasız çocuk yapmaktan çekinmiyor" dedi.