Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Okan Bayülgen’den ayrılan Neco’nun köşe yazarı kızı Ayşe Özyılmazel’in, oyuncu Serkan Altunorak ile birlikte olduğu iddia edildi.

Okan Bayülgen ile sancılı bir ilişki yaşayan Ayşe Özyılmazel’in ismi şimdilerde genç oyuncu Serkan Altunorak ile anılıyor. İddialara göre çift, Dot Tiyatrosu’na sponsor olan Bil’s Gömlekleri’nin sahibi Selman Bilal’in tiyatroculara Arnavutköy’deki evinde verdiği yemekte tanıştı. Davete Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi isimlerin yanı sıra Serkan Altunorak gibi oyuncular da katıldı. Ayşe Özyılmazel de yemekte hazır bulundu. Çift arasında ilişkinin temelleri ise bu yemekte atıldı. Özyılmazel ile 10 günden beri birlikte olduğu iddia edilen Altunorak’ın, yakın dostlarına “Ayşe ile birlikteyim, ona karşı çok özel şeyler hissediyorum” dediği öğrenildi.

Okan Bayülgen’den ayrılan Neco’nun köşe yazarı kızı Ayşe Özyılmazel’in, oyuncu Serkan Altunorak ile birlikte olduğu iddia edildi
Tüm bu iddialarla ilgili genç oyuncu Altunorak ve Özyılmazel’i aradık. Altunorak ilişkisine şu sözlerle sahip çıktı: “Ayşe Hanım ile görüşüyoruz. Aramızda yeni bir şeyler başladı..”

Ayşe Özyılmazel ise iddiaları reddederek “Serkan ile daha yeni tanıştık. Arkadaşça görüşüyoruz. Ben biriyle arkadaşça görüşmeden nasıl bilebilirim ki ona karşı bir duygum var mı, yok mu? Aslında son dönemde yaşadıklarımla kendimi ruhen yeni bir ilişki için hazır da hissetmiyorum” dedi.