Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (20 Ocak 2018) - Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş transfer haberleri - Futbol Haberleri
        • 1

          22 milyon Euro garanti ücretin yanında bonuslarla birlikte Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun'un yerine transfer arayışları sürüyor. Beşiktaş, West Ham United'ın 'Yeşil bezelye' anlamına gelen 'Chicharito' lakaplı Javier Hernandez'in transferini bitmek üzere!

        • 2

          Transfer için İngiltere'nin başkenti Londra'ya giden Fikret Orman ve transfer komitesi, 29 yaşındaki yıldız golcünün menajeri ve kulübüyle son detayları görüşüyor. Siyah-beyazlılar ile Londra ekibi, 8,5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çok yakın. Beşiktaş, Javier Hernandez ile yıllık 3,5 milyon Euro'ya el sıkıştı. (Goal)

        • 3

          GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK JEST!

          Portekiz basınının önde gelen yayın organlarından A Bola'nın haberine göre Beşiktaş'ta kiralık olarak bulunan Talisca, Benfica tarafından Galatasaray'a önerildi. Sarı-kırmızılılar ile iletişime geçmek isteyen Benficalı yöneticiler, beklemedikleri bir cevap aldı. Galatasaray, Beşiktaş’a saygı duydukları için Talisca ile ilgilenmeyeceklerini söyleyerek bu teklifi görüşmeden reddetti.

        • 4

          Geçen sezon 22 lig maçında 13 gol atarak takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Talisca, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde zirve yapsa da lig karşılaşmalarında çok fazla verimli olamadı ve 17 müsabakada 3 gol atabildi. Brezilyalı oyuncunun Devler Ligi’nde ise 6 karşılaşmada 4 golü bulunuyor.

        • 5

          BEŞİKTAŞ, BURAK YILMAZ'I RESMEN İSTEMİŞ!
          Beşiktaş'ın Antalya’daki devre arası kampı sırasında Burak Yılmaz için nabız yoklandığı ortaya çıktı. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşen Fikret Orman’ın “Şenol hocamız Burak Yılmaz’ı çok istiyor. Oyuncuya talibiz” dediği öğrenildi. Buna karşın Usta, yıldız futbolcuyu bırakmaya niyetleri olmadığını iletti. Kartal’ın 6 milyon Euro+Mitrovic’i teklif ettiği bildirildi.

        • 6

          ESKİ TRABZONSPORLU GALATASARAY'A ÖNERİLDİ

          Ara transfer döneminde takımını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın gündemine flaş bir isim geldi. BeIN SPORTS Fransa muhabiri Julien Chaput, sarı-kırmızılıların bir dönem Trabzonspor forması da giyen Stephane Mbia ile ilgilendini yazdı.

        • 7

          Çin Süper Ligi takımlarından Hebei China Fortune ile 2018 sonuna kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu ön liberonun talipleri arasında Cimbom'un yanı sıra iki önemli İtalyan kulübünün de olduğu öğrenildi. Trabzonspor'da yarım sezon oynayan Mbia, bedelsiz olarak transfer olduğu Karadeniz ekibinden 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin'in yolunu tutmuştu. (Fanatik)

        • 8

          FENERBAHÇE'DEN STURRIDGE AÇIKLAMASI

          Acıbadem ile göğüs sponsorluğu anlaşması imzalayan Fenerbahçe, bu sponsorlukla birlikte transferde de atağa kalktı. Sarı-lacivertlilerin bu kapsamda daha önce de gündemine gelen İngiliz santrfor Daniel Sturridge için teklif yapması bekleniyor.

        • 9

          Anlaşmanın sağlanması halinde 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanacağı kaydedildi. 2018 Dünya Kupası'nda oynayabilmek için direkt forma giyeceği bir takıma gitmek istediği bilinen Sturridge ile İtalyan devi Inter de ilgileniyor. Kanatlarda da görev yapabilen Sturridge'nin Liverpool ile 1.5 yıl daha sözleşmesi var. (Fotomaç)

        • 10

          ASLAN'IN CENGİZ İNADI!

          Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Cengiz Ünder için daha önce Roma'ya sözlü olarak teklifini yapmış fakat olumsuz yanıt almıştı. Birkez daha Cengiz için düğmeye basan yöneticiler önümüzdeki hafta başında Çizme'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

        • 11

          Şu ana kadar birçok isimle masaya oturan fakat bugün yapılacak seçimden dolayı resmi girişimlerde bulunamayan Galatasaray'ı haraketli günler bekliyor... Sarı-Kırmızılılar'da başkan kim olursa olsun pazartesi gününden itibaren transfer harekatına başlanacak. (Takvim)

        • 12

          NDIAYE'YE RESMİ TEKLİF YAPILDI!

          Galatasaray'a yüklü bonservis bedeliyle transfer olan ancak gösterdiği performansla eleştirilere cevap veren Badou Ndiaye için İngilizler yarışa girdi. Stoke City'nin transferi için 16 milyon Euro teklif ettiği Senegalli futbolcuya, Newcastle United da talip oldu. İngiliz ekibinin 27 yaşındaki orta sahaya karşılık teklifi artırıp 18 milyon Euro'ya kadar çıktıkları öğrenildi.

        • 13

          Sezon başında Osmanlıspor'dan 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ile aldıkları Ndiaye'nin değerinin 20 milyon Euro olduğunu bildiren Galatasaray yönetimi ise indirime yanaşmıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de bırakmak istemediği tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da 16 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı. (Sabah)

        • 14

          SON ÇARE VAGNER LOVE

          Londra'ya transfer için giden Fikret Orman, beklediği görüşmeleri gerçekleştirebilmiş değil. Leicester City'de gözden çıkarılan Islam Slimani için girişimlerde bulunan Orman'ın B planı ise Vagner Love.

        • 15

          Siyah-beyazlıların eski yıldızı Demba Ba zaten gelmeye hazır, bunun yanında Alanyaspor'u golleriyle sırtlayan ancak Akdeniz ekibinde mutsuz olan Vagner Love için de temasa geçilecek. (Fotomaç)

        • 16

          EMRE AKBABA'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

          Süper Lig'de 24 günlük aranın ardından oynanan mücadelede Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba, hakkında çıkan transfer söylentilerine cevap verdi. Mücadele sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Akbaba, "Şu an bir transfer teklifi yok. Takımın mücadelesi için buradayım." ifadelerini kullandı.

        • 17

          TOLGAY İÇİN YAPILAN TEKLİF REDDEDİLDİ!

          Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, transfer teklifleri almaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in radarına girdi. 8 milyon Euro'luk teklifi reddedilen Leverkusen'e ikinci geri dönüş de yapıldı.

        • 18

          Teknik direktör Şenol Güneş'in olumsuz raporu sonrasında siyah-beyazlılar, Alman ekibinin yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifi de reddetti. Werder Bremen ve Schalke 04'ün de istediği Tolgay'ın menajeriyle görüşme gerçekleştirildiği ortaya çıkmıştı. Beşiktaş yönetiminin Tolgay'ı 15 milyon Euro'dan aşağı satmayacağı öne sürüldü. (Sporx)

        • 19

          ETO'O İÇİN AÇIKLAMA: GÖRÜŞTÜK

          Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'ya Brezilya'dan iki talip var. Akdeniz ekibindeki geleceği belirsiz olan yıldız için Gremio ile Vasco da Gama devreye girdi.

        • 20

          Gremio adına açıklama yapan teknik direktör Renato Portaluppi, "Başkanla bu konuda görüştük ancak konuştuklarımız aramızda kalacak. Ona bu konuda neler beklediğimi söyledim, başkana güveniyorum" ifadelerini kullandı. (Sporx)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa