Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motosikletlerle son yolculuğuna uğurlandı

        Şanlıurfa'da öldürülen motosiklet tutkunu Engin Öksüz, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce motosiklet tutkununun katıldığı cenaze töreninde Öksüz ailesi gözyaşları döktü. Oğlunun tabutunun üzerine konan kelebeğe uzun uzun bakan babası Hasan Öksüz gözyaşı döktü. Öksüz'ün tabutunun taşındığı cenaze aracına yüzlerce motorcu eşlik etti.

        Motosikletle Güneydoğu turuna çıkan ancak Şanlıurfa'da metruk bir evde cesetleri bulunan iki arkadaştan Engin Öksüz'ün cenazesi İstanbul Beykoz'da toprağa verildi.

        33 yaşında öldürülen Öksüz için cenaze töreni Kavacık Hasan Yavuz Camii'nde yapıldı. Cuma namazının ardından Öksüz için cenaze namazı kılındı. Yüzlerce motosiklet tutkununun katıldığı cenaze töreninde Öksüz ailesi gözyaşları döktü.

        TABUTA KELEBEK KONDU

        Oğlunun tabutunun üzerine konan kelebeğe uzun uzun bakan babası Hasan Öksüz gözyaşı döktü. Acılı baba oğlunun öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyleyerek, "Araştırma aşamasında, kesin birşey yok. Kişileri ve kurumları suçlayamayız. Delil diye bir şey yok ortada. Araştırıldıktan sonra inşallah siz de biz de öğneceğiz" diye konuştu. Engin Öksüz'ün eşi Tülay ve annesi Selma Öksüz de tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

        KASK KAMERASI KAYIP

        Motosiklet tutkunu çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde motosikletlilere saygı gösterilmesi çağrısında da bulunuldu.

        Bu arada sıkı bir motosiklet tutkunu olan Engin Öksüz'ün kaskında bir kamera olduğu ve bu kameranın da kayıp olduğu öğrenildi.

        MOTORSİKLET KONVOYU

        Cenaze törenin ardından Engin Öksüz'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Anadolu Kavağı mezarlığına götürüldü. Öksüz'ün tabutunun taşındığı cenaze aracına yüzlerce motorcu eşlik etti.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa