Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakırköy'de İsrail protestosu,AK Parti Bakırköy Gençlik Kolları üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

        AK Parti Bakırköy Gençlik Kolları üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

        Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan gruptakiler, "Filistin'e selam, direnişe devam" ve "Kahrolsun İsrail" sloganları attı.

        AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, burada yaptığı konuşmada, Gazze'de sivil insanların hayatlarını kaybettiğini dile getirerek, şunları söyledi:

        "Zulüm ile abad olunmaz. Zulmü yapan zalim, yaptığı zalimliklerin altında mutlaka kalacaktır. Allah'ın Müslümanlara, orada zulüm gören çocuklara, orada zulüm gören annelere elbette bir yardımı mutlaka olacaktır. Maalesef bugüne kadar İsrail'e herkes sessiz kaldı. Tüm dünya sessiz kaldı ama Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her yerde haykırdı, bundan sonra da haykırmaya devam edecek. Onun içindir ki Başbakanımızın cumhurbaşkanlığının önünü kesmek istiyorlar. İşte karşısındaki rakip, İsrail politikasında tarafsızlığı savunan bir rakip. Başbakanımız sonuna kadar taraf ama zalimden yana değil, mazlumdan yana taraf. Zalimden yana tarafsız olunmaz, öldürenden yana tarafsız olunmaz. Ben buradan soruyorum; Gezi olaylarında su fışkırttı diye polise, hükümete sesini çıkaranlar, bu patlayan roketlerin, patlayan fosfor bombalarının arkasından niye sessiz kalıyorlar?"

        Milletin gerçekleri görerek haktan yana olacağına inandığını kaydeden Gürcan, etkinliği düzenleyen Bakırköy Gençlik Kolları ile katılımcılara teşekkür etti.

        Etkinliğin sonunda Filistinliler için dua edildi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa