Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motosikletle tura çıktılar cesetleri bulundu İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan iki kişinin cesedi bulundu

        Motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne geldikten sonra kendilerine ulaşılamayan emekli öğretmen 51 yaşındaki Abdullah Türk ile bir uluslararası petrol şirketinde çalışan 33 yaşındaki Engin Öksüz'ün, metruk bir evde cesetleri bulundu.

        Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu Türk ve Öksüz'ün başları taşla ezilerek öldürüldüğü tahmin edilen cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Olay, dün gece geç saatlerde Halfeti'nin birkaç kilometre uzağındaki Çeken Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden geçenler, kullanılmayan metruk bir binadan kötü kokular geldiğini fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve sevk edilen polisler, evde başları taşla ezilerek öldürülen 2 erkek cesedi bulunduğunu fark etti. Yapılan incelemede, cesetlerin 3 gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu ve bir gece önce motosikletleri bulunan Güneydoğu turuna çıkan Öksüz ve Türk'e ait olduğu saptandı.

        Her ikisi de evli ve birer çocuk babası olan Öksüz ve Türk'ün cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, motosiklet ile tura çıkan Türk ve Öksüz'ü başlarını taşla ezerek öldüren şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa