Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Turistleri taşıyan minibüs devrildi: 8 yaralı Alman turistleri taşıyan minibüs devrildi Antalya'da kaza

        Antalya'da Alman turistleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı'na gelen 12 Alman turisti Kemer ilçesine götüren, Mustafa Var yönetimindeki 07 AHY 03 plakalı minibüs, Antalya-Kemer Karayolu Topçam mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyere çarptıktan sonra devrildi.

        Kazada araçta bulunan 12 turistten 8'i yaralandı. Araçta sıkışan bir Alman turist, itfaiye ekiplerince 20 dakikalık çalışmanın ardından kurtarıldı. Yaralanan turistlerden 5'i çeşitli hastanelere sevk edildi. Üç turist ise ayakta tedavi edildi. Kazada yara almayan 4 turist de başka bir araçla otellerine gönderildi.

        Kazanın ardından Antalya-Kemer karayolunun Kemer istikameti, yaklaşık 20 dakika trafiğe kapandı. Kapanan yol nedeniyle araç kuyruğu oluştu.

        Kazayı yara almadan atlatan sürücü Mustafa Var, gazetecilere yaptığı açıklamada, turistleri havalimanından aldığını ve Kemer'deki otellerine götürmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Topçam mevkisine geldikleri sırada yolun yağış nedeniyle kayganlaştığını anlatan Var, "Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettim ve araç devrildi" dedi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa