Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muş'ta baba cinneti!,Muş'ta cinnet getiren baba 3 çocuğunu ve kayınpederini katletti,Muş'ta eşiyle problem yaşayn Mustafa Özer kayınpederinin evini basıp dehşet saçtı

        Muş'ta uzun süredir eşiyle problem yaşayan Mustafa Özer, kayınpederinin evini basıp dehşet saçtı. Özer, kayınpederini ve dede evinde kalan üç çocuğunu öldürdü.

        Muş'ta uzun süredir eşiyle problem yaşayan Mustafa Özer, kayınpederinin evini basıp dehşet saçtı. Cinnet getirdiği belirtilen damat, evinin bahçesinde bulunan kayınpederi Muhittin Karadağ'ı öldürdü ardından burada kalan çocuklarını taradı. Ağır yaralanan Usame(3), Üveys(1) Muhammed Sadık Özer (2) hastanede hayatını kaybetti. Bu sırada evde bulunan misafir zihinsel engelli Zelal Gedik de (12) yaralandı.

        Hayatını kaybeden Muhitten Karadağ ve üç torunu Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralanan zihinsel engelli Zelal Gedik'in (12) ise ameliyata alındığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemeleri alınırken, Muş Cumhuriyet Başsavcılığı ve Muş İl Emniyet Müdürlüğü olay yerinde incelemelerde bulundu.

        Olay ile ilgili gazetecilere bilgi veren Sunay Mahallesi Muhtarı Şahin Çiftçi, olayla ilgili şöyle konuştu: "Oğlanın ağabeyi yanımıza geldi çağırdı ve taziye evinde görüştük. Hoca da geldi dedi. 'Git eşinle anlaşıyorsan geliyorsa götür' diye...'Yalnız sen rahatsızsın git tedavi ol' diye söyledi. Durumları kötüydü ve daha da kötüye gider. Silahla ve bıçakla saldırdığı söylendi. Silahın boş kovanları orada ama bıçağı göremedik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın."

        CİHAN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa