Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa küçükçekmece halkalı pompalı silah, Halkalı Durmuş G Dilek Aypar

        Küçükçekmece Halkalı'da, 43 yaşındaki Durmuş G., parkta birlikte kahvaltı yaptığı 22 yaşındaki Dilek Aypar'ı pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Ağır yaralanan Dilek Aypar'ı rehin tutan Durmuş G.'yi polis zorla ikna etti. Durmuş G., sağlık ekiplerinin Dilek Aypar'a yardım etmesine izin verdi. Dilek Aypar hastaneye kaldırılırken Durmuş G., polisin ikna çabaları sonucunda yarım saat sonra silahını bıraktı. Hastaneye kaldırılan Dilek Aypar hayatını kaybetti.

        Bayrampaşa'da tekstil işyeri bulunan Durmuş G. ile Dilek Aypar, saat 09.30 sıralarında otomobil ile Fatih Caddesi üzerindeki Yarımburgaz Parkı'na geldi. İddiaya göre Durmuş G. ile Dilek Aypar kahvaltı yaptıkları sırada tartıştı. Durmuş G., park halindeki 34 AH 3814 plakalı otomobilinden pompalı tüfeğini alarak Dilek Aypar'a ateş etti. Dilek Aypar, göğsünden ağır yaralandı.

        Tüfekle kendisine ateş edeceği tehditlerini savuran Durmuş G., gelen polis ekiplerine direndi ve sağlık ekiplerinin yaralı Dilek Aypar'a yardım etmesine izin vermedi. Polisin ikna ettiği Durmuş G.'nin izin vermesi üzerine sağlık ekipleri, Dilek Aypar'ı yakındaki İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

        Bir süre daha polislere direnen Durmuş G., yarım saat sonra tüfeği bırakarak polislere teslim oldu. Durmuş G., Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Dilek Aypar ise doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis olayın neden meydana geldiğini araştırıyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa