Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı

        Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde meydana gelen 2 trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

        Fethiye'deki kaza, Karaçulha Mahallesi Fethiye- Antalya Karayolu'nun 4'üncü kilometresinde saat 04.20'de meydana geldi. Antalya'dan Fethiye'ye giden 32 yaşındaki Hamdi Koşturu yönetimindeki 48 GB 320 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Refüje çarparak takla atan otomobilden fırlayan Hamdi Koşturu ve yanındaki 23 yaşındaki Ahmet Canlıer, yola düştü.

        Otomobilin hurdaya döndüğü kazada ağır yaralanan Hamdi Koşturu ve Ahmet Canlıer, 112 Acil Servis ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Demir doğrama ustası olan Hamdi Koşturu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İlk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine bağlanan Ahmet Canlıer'in ise Özel OFM Antalya Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verildi. Canlıer için Antalya'dan havalanan ambulans helikopter, saat 09.30 sıralarında Fethiye Devlet Hastanesi bahçesine indi. Canlıer, sedyeyle helikoptere taşınırken hastane bahçesinde bekleyen arkadaşları gözyaşı döktü. Canlıer'i alan ambulans helikopter daha sonra Antalya'ya dönmek için havalandı.

        YOĞUN SİS CAN ALDI

        İkinci kaza ise yine Fethiye- Antalya karayolunda, Seydikemer İlçesi Yayla Gökben yakınlarında, saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Seydikemer'e giden Turan Özgür'ün kullandığı 20 H 3269 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen Mustafa Büyükalan yönetimindeki 48 PD 692 plakalı otomobille çarpıştı. Yoğun sis nedeniyle sürücülerin görüş açısı daraldığı için meydana gelen kazada 34 yaşındaki Mustafa Büyükünal ile yanındaki 57 yaşındaki Fatmana Yanatma olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Turan Özgür ile muavini Kadir Özgür, otomobildeki Neşe Büyükünal ve Muhammet Yanatma ise yaralandı. Yaralılar, Fethiye'deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Büyükünal ile Yanatma'nın cenazeleri ise Fethiye Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa