Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te halk otobüsünde dehşet!

        Gaziantep'te Özel Halk Otobüsü sürücüsüne saldıran şahıslar dehşet saçarken olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

        Edinilen bilgiye göre, otogar civarında yolcu indirmek için duran Özel Halk Otobüsü sürücüsü ile tartışan başka bir aracın sürücüsü ve yolcuları kendilerine yol vermediğini ileri sürerek dehşet saçtı. Yolcuların indiği sırada otobüse binen iki şahıs halk otobüsü sürücüsünü tekme tokat saldırdı.

        Asker uğurlamasına gelen yakınlarının da otobüsün yanına gelmesiyle ortalık biranda karıştı. Anbean güvenlik kamerasına yansıyan olay görenleri dehşete düşürdü. Kalabalık grubun gelmesiyle paniğe kapılan yolcular sürücüyü gitmesi için uyardım. Hareket haline geçen özel halk otobüsüne binen iki şahıstan biri otobüsü durdurması için sürücünün gözlerini kapattı. Bu sırada diğer şahısta direksiyonun kontrolünü almak için sürücüyü yumruklamaya başladı. Hızını alamayan bir şahıs ise hava hortumunu alarak sürücünün boynuna dolayıp boğmaya çalıştı. Paniğe kapılan sürücüsü polis aracını görünce otobüsü durdurarak yardım istedi. Polis sürücüyü kalabalığın elinden güçlükle alarak bölgeden uzaklaştırdı.

        Otobüs sürücüsü F.E. dehşet anlarını anlatarak, "Ben Otogar civarında yolcuları indirmek için durdum. Bu sırada arabanın dışından biri bana hakaret etmeye başladı. Bende ne olduğunu anlamadım ve neden hakaret ettiğini sordum. Bu sırada içeri giren bir genç üzerime saldırdı ve bende kendimi savunmaya çalıştım. Paniğe kapılan yolcular hareket etmesi istedi ve uzaklaşmamı söyledi. Bende aracı hareket ettirdim ve uzaklaşmaya çalışırken 20-30 kişilik bir grup aracın önünü kesmeye çalıştı. Bu sırada içeri giren iki kişi bana saldırmaya devam etti. Arkamdaki şahıs arabayı durdurmak için gözlerimi kapattı ve diğer şahısta direksiyonu çevirerek kaza yapmaya çalıştı. Bir anda hava borusunu alan şahıs boynuma doladı ve beni öldürmeye çalıştı. Görüntülerde de hepsi net bir şekilde görünüyor" dedi.

        Kendisine saldıran şahısların hastası olduğunu görüntüleri izleyince fark ettiğini ifade eden F.E., "Görüntüleri izleyince yolcularımı indirip bindirirken bir kişinin kucakta taşındığını gördüm. Daha sonra ters duran otomobille çıkmaya çalıştıklarını fark ettim. Zaten onlar ters şeritten gelmeye çalışıyordu ve o anda hareket etme şansım yoktu çünkü yolcular biniyordu. Hareket etsem yolcuların biri otobüsün altında kalabilirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Bana saldıran şahıslar şimdi elini kolunu sallayarak geziyor. Emniyet yetkililerinden gerekeni yapmalarını istiyorum. Orada benim hayatım ve 10-12 tane yolcumun hayatını tehlikeye attılar" diye konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa