Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aynı yöntemle 10'uncu kez intihara kalkışt

        Uğur USLUBAŞ / BURSA AHT

        Bursa'da "Markete bin lira veresiye borcum var", "Bankalara kredi borcum var", "Eşim beni terk etti" diyerek bir yılda 9 kez inşaat halindeki binalara çıkarak intihar girişiminde bulunan simitçi Bulut Heyden (30), dün bu kez 7 katlı bir işhanının çatısına çıkarak atlamak istedi. Heyden, tesadüfen o bölgeye gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun koruma polisleri tarafından yarım saat süren ikna çabası ardından aşağıya indirildi.

        Yaklaşık bir yılda 9 kez intihar girişiminde bulunan simitçi Bulut Heyden, dün Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'ndeki 7 katlı bir işhanının çatısına çıkıp yine intihara kalkıştı. Elindeki simit tablası ile çatıya çıkan Heyden, "Markete bin lira veresiye borcum var. Bankalara kredi borcum var. Eşim beni terk etti. Çocuklarımı göremiyorum" diye bağırarak atlayacağını söyledi. Bunun üzerine polis ve itfaiyeye haber verildi. Gürsu ilçesinde oturan ailesinin yanına getirilmesini isteyen Heyden'in atlayabileceğini göz önüne alan itfaiye ekipleri iki hava yastığı açtı, ambulans da hazır bekletildi. Heyden'i ikna etmek için bir sivil polis çatıya çıktı. Bir polis de ambulansın megafonundan ailesinin getirileceği sözünü vererek sakinleştirdi. Heyden, yağmura rağmen çatıdan sarkarken, çevrede toplanan meraklı kalabalık ise olayı cep telefonlarıyla görüntüledi. Genç bir çift ise tek şemsiye altında birbirlerine sarılarak intihar girişimini izledi.

        Bulut Heyden, tesadüfen o bölgeye öğle yemeği için gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun yakın korumaları tarafından yarım saat süren ikna çabasının ardından indirilerek, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa