Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa En acı Anneler Günü!

        Yasemin Kara, Anneler Günü'nde 21 yaşındaki oğlu Jandarma Er Murat'ın teskere haberi yerine ölüm haberini aldı.Van'da vatani görevini yapan Murat Kara, hafta başında koğuşta fenalaştıktan sonra Van Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonrasında beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Murat Kara Anka GATA'ya sevk edildi. GATA'da yoğun bakımda kalan ve vatani görevini bitirmesine 4 gün kala Murat Kara hayatını kaybetti.

        Kayseri'de bulunan Hunat Camii'nde oğlunun cenaze namazı için bekleyen anne Yasemin Kara, "Benim başım dik, oğlum vatani görevini yaparken hayatını kaybetti. Anneler Günü'nde böyle bir haber almak çok acı" diye konuştu.

        Vefat eden Jandarma Er Murat Kara'nın halası Dudu Bingöl ise "Muratım o üniformayla görevini yapıyordu. Benim oğlumu şehit saymamışlar. Neden şehit saymamışlar? Bunun araştırılmasını istiyorum" diye tepki gösterdi.

        Jandarma Er Murat Kaya'nın cenazesi, Hunat Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Anbar Mezarlığında toprağa verildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa