Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Gül nikah şahidi oldu,Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Merve Özhaseki ile Mehmet Karaca'nın düğününe katıldı

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Merve Özhaseki ile Mehmet Karaca'nın düğününe katıldı.

        Flamingo Düğün Salonuna kardeşi Macit Gül ile gelen Cumhurbaşkanı Gül, girişte gelinin anne ve babası Neşe-Mehmet Özhaseki ile damadın anne ve babası Hürriyet-Osman Karaca tarafından karşılandı.

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanı Gül ile Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Mehmet Özhaseki'nin ağabeyi Ali Özhaseki yaptı.

        Başlangıcında havai fişek gösterisi yapılan düğün töreni, basına kapalı gerçekleşti.

        Bu arada, işlemediğini iddia ettiği bir suçtan dolayı 4,5 yıl hapis cezası aldığını söyleyen Hakan Satılmış isimli kişi, düğün salonuna girişi sırasında seslenerek Cumhurbaşkanı Gül'den yardım istedi. Cezasının infazı için 17 çalışanlı şirketini kapattığını ifade eden Satılmış, "Hazreti Ömer'in adaletini istiyorum. Suçlular bulunsun, suçsuzlar bırakılsın. Suçsuz olduğum için Cumhurbaşkanımızın kapısına kadar geliyorum" dedi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa