Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul AVM'lerde Anneler Günü fırsatları, anneler günü, anneler günü kampanyaları, anneler günü hediyesi, anneler günü fırsatları, avm indirim, indirim günleri
        • 1

          İstanbul'da pek çok AVM Anneler Günü için hazırlanmış durumda. Milliyet Gazetesi'nin derlediği o fırsatlar şöyle:

        • 2

          Trump AVM 'indirimin indirimi' kampanyasını bu kez Anneler Günü'nde uyguluyor. Mağazalarda alışveriş yapanlar, kasada anında yüzde 20 indirim kazanacak. Mağazaların kendi indiriminin üzerine ekstra yüzde 20 indirim, Anneler Günü hediyesi olacak.

        • 3

          Aqua Florya AVM, 'Anında Kazan' kampanyasıyla annelere özel hediye sunuyor. AVM, 11 Mayıs'a kadar 300TL ve üzeri alışveriş yapan herkese, anında 50 TL değerinde hediye çeki veriyor.

        • 4

          Capacity, hafta sonu boyunca Anneler Günü'ne etkinliklerle ev sahipliği yapacak. Özel kurulacak takı atölyesinde çocuklar anneleri için takılar yaparken, el baskı uygulama atölyesinde beyaz kumaşla kaplı duvara el izlerini bırakacak.

        • 5

          Forum İstanbul AVM'deki dev akvaryım Turkuazoo, Anneler Günü'nde herkesi, sualtı canlılarının büyüleyici dünyasına davet ediyor. 'Anne ve Çocuk Paketi' ile 11-31 Mayıs tarihleri arasonda 03-16 yaş arası çocuğuyla sualtı dünyasını ziyaret edebilecek olan anneler, 56 TL yerine 34 TL ödeyecek.

        • 6

          Kale Outlet Center, anneleri unutmuyor; 30 TL'lik alışveriş yapan ilk 3,000 kişiye şık inci kolye seti armağan ediyor.

        • 7

          Kanyon, Anneler Günü'nü özel bir projeyle kutluyor. 11 Mayıs'a kadar yaptığınız her 100 TL ve üzeri alışverişinizde; kurulacak standtan istediğiniz çiçeği seçerek annenize hediye edebilirsiniz.

        • 8

          Optimum Outlet İstanbul, özel kampanyasıyla her hafta 3 kişiye birer altın kolye hediye edecek. 18 Mayıs'a kadar, hafta boyunca en yüksek alışverişi yapan 3 şanslı kişi, altın kolye almaya hak kazanacak. Ayrıca Mayıs ayı boyunca Cumartesi-Pazar günleri Optimum Çocuk Kulübü'nün aktivitelerinde çocuklar, annelerine hediyeler yapacak.

        • 9

          Türkiye'de 110. yılını kutlayan Singer, 'Bir Yastığa Baş Koymak - Bir Yastık Hikayesi' adlı projeyi hayata geçiriyor. Anadolu'nun geleneksel uzun yastıklarının 11 ünlü modacı tarafından yeniden yorumlandığı sergi 11 Mayıs'a kadar Palladium AVM'de gezilebilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa