Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan'dan Boğazlıyan'da ev ziyareti

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde düzenlediği mitingin ardından Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel'in Boğazlıyan'daki evini ziyaret etti.

        Ziyarette Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel'in babası Kubilay Yerkel, Annesi Muhlise Yerkel tarafından karşılanıp misafir edildi. Yerkel'in evinde kısa süre inlenip ve yemek yiyen Başbakan Erdoğan, evden ayrılışında kendisini karşılayan vatandaşlara satranç takımı hediye edip bir çocuk ve yakını ile de hatıra fotoğrafı çekindi.

        Ziyaret sonrası Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel'in Babası Kubilay Yerkel, Başbakan'ı evlerinde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, Tabi ki bugün bizim için unutulmaz bir gün Sayın Başbakanımız bize teşrif ettiler bizi onurlandırdılar. Bundan dolayı kendilerine hem minnettarız hem çok çok teşekkür ediyoruz. Tabi duygu dolu duygu yüklüyüm. Büyük bir onur, kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun diliyorum. Rabbim bahtını açık etsin. Rabbim bizleri ahirette de kendisiyle buluşmayı nasip etsin" dedi.

        Yusuf Erkel'in Annesi Muhlise Yerkel'de bugün çok olağan üstü heyecan yaşadıklarını dile getirerek, "Çok değişik bir gün oldu Allah başbakanımızdan razı olsun bizi burada şereflendirdi, onurlandırdı çok memnun olduk. İçeride iki gündür bir şey vardı gelecek mi, gelemeyecek mi falan diye biz o heyecanı yaşadık. Nasıl deyim şuan çık heyecanlıyım, onun içinde ne söyleyeceğimi şaşırıyorum. Yemek ikram ettik, iki gündür hazırlıyoruz saten kendisi inşallah memnun kalmıştır. Öyle umuyorum. Neler ikram ettik; Boğazlıyan'a has mantı kendi elimizle yaptık. Helva yaptım kendi ellerimle, sonra Babuç denilen Boğazlıyan'a özgü tavası bunları ikram ettik" şeklinde konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa