Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da akılalmaz kaza!

        Sakarya'nın Akyazı İlçesinin Kuzuluk Beldesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki evin bahçesine düşen otomobilde, araçtan fırlayan gençlerden biri düştüğü evin balkonunda, diğeri de bahçede hayatını kaybetti.

        Olayda bir genç de yaralandı. Kaza bu sabaha karşı D 140 Karayolu'nun Kuzuluk Beldesi eski belediye binası yakınlarında meydana geldi.

        Fatih Şakır (25) idaresindeki 54 H 9645 plaklı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki duvarı aşarak ağaçları kırıp bir evin bahçesine düştü.

        Çarpmanın şiddetiyle otomobilden savrulan sürücü Fatih Şakır aracın 5 metre yakınında can verirken, araç havadayken fırlayan Yusuf Cin (24) ise 2 katlı evin 2 katındaki balkona düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan 23 yaşındaki Mustafa Yazıcı ise kazayı görüp duran TIR ile Akyazı Devlet Hastanesi'ne gitti.

        Kazadanın duyulması üzerine olay yerine gelen Jandarma ve 112 Ambulans Sağlık ekipleri burada Fatih Şakır ve Yusuf Cin’in cansız cesedi ile karşılaştı. Araştırmada kaza yapan otomobilin parçalarının geniş bir alana dağıldığı tespit edildi.

        Kazada hayatını kaybeden Yusuf Cin ve Fatih Çakır’ın cenazeleri Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralı Mustafa Yazıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa