Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bursa'nın Büyükorhan İlçesi’nde, MHP’den belediye meclisi kontenjan adayı olan 54 yaşındaki Halil İbrahim Koçdemir kalp krizi geçirdi

        Bursa'nın Büyükorhan İlçesi’nde, MHP’den belediye meclisi kontenjan adayı olan 54 yaşındaki Halil İbrahim Koçdemir, sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Koçdemir, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

        Büyükorhan’da bir sürücüsü kursunun sahibi olan Halil İbrahim Koçdemir, yerel seçimlerde MHP’den kontenjan adayı oldu. Dün yapılan seçimlerde, Büyükorhan’da Ak Parti adayı Hasan Taş 3 bin 923 oy olarak yüzde 49,4’le belediye başkanı seçildi. Seçimde MHP adayı Bayram Turhan ise 3 bin 541 oy alarak yüzde 44.6’da kaldı.

        Kontenjan adayı olduğu için seçilmesi belediye başkanına bağlı olan Halil İbrahim Koçdemir, dün gece seçim sonuçları belli olduktan sonra eve gitti. Sabaha karşı 05.00 sıralarında fenalaşan Koçdemir, Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen evli ve iki çocuk babası Koçdemir, hastanede yapılan müdahalelere rağmen saat 10.15’te yaşamını yitirdi.

        Koçdemir’in ölümü MHP ilçe teşkilatında üzüntüye neden oldu.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa