Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş açıklamalarda bulunuyor

        İstanbul'da ipi göğüsleyen Kadir Topbaş, sonuçların netleşmeye başlamasının ardından açıklama yaptı. "Bu sonuç yeni bir sorumluluk daha yükledi. İstanbullular Kadir Abi dedi. Böyle bir onuru, hizmeti aksatmadan sürdüreceğiz" diyen Topbaş, şunları söyledi:

        "İstanbul, dünyadaki mücadelesinde ve iddiasında varlığını hissettirecektir. Üçüncü kez beni belediye başkanlığına layık gören İstanbullulara, partimize ve adaylığım konusunda Genel Başkanımız ve Başbakanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu sonuç yeni bir sorumluluk daha yükledi. İstanbullular Kadir Abi dedi. Böyle bir onuru, hizmeti aksatmadan sürdüreceğiz. Sayın Başbakanımızın da iki ay önce Ankara’da ifade ettiği gibi, katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı bir dilden ortaya çıktı. Bu farklı bir mesajdı. Milletimiz kendi iradesine ipotek konulmasını kabul etmedi. Milletimizin kendisinin iradesine müdahale ettirmeyeceğini zaten biliyorduk. Bu seçimin demokrasimizin gelişmesinde yeni bir hamle olmasını istiyorum. Kazanan İstanbul oldu. İstanbul’da olsun, Türkiye genelinde olsun maksadını aşan birtakım söylemler varsa bunları geride bırakmasını bilirsek, büyük bir ailenin bireyleri olarak nasıl ki Çanakkale’de omuz omuza destan yazdıysak Türkiye’yi geleceğe taşıyabiliriz. Zafer milletimizindir. Hizmet kalitemize destek verdiler. Bu seçim münasebetiyle tekrar göreve gelen, yeniden seçilen ve ilk kez seçilenlere başarılar diliyorum."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa