Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, oyunu Sofuoğlu İlkokulunda kullandı

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı TanerYıldız, oyunu Sofuoğlu İlkokulunda kullandı.

        Yıldız, eşi Selma, kızı Habibe ve oğlu Eşref Ömer ile Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokuluna geldi. Kayıtlı olduğu 3070 numaralı sandığa gidenYıldız, burada yaklaşık yarım saat sıra bekledi. Sıranın gelmesinin ardından önce eşi SelmaYıldız, oyunu kullandı.

        "Hayırlı olmasını" dileyerek oyunu kullananYıldız, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        "Yaklaşık 3-4 aylık süreçte 'paraleldi, kirişti' derken, Türkiye'nin bir düzleme oturması lazım" diyenYıldız, şöyle konuştu:

        "İnşallah 30 Mart seçimleri, Türkiye'nin siyasi istikrarına, ilerlemesine ve büyümesine katkı sağlayacaktır. Şu ana kadar zaman zaman çok sertleşen üslubun da 30 Mart sonrasında yerini biraz daha sükunete bırakması gerektiğine inanıyorum. Her birimizin siyasi istikrara borcu var. İktidarı veya muhalefeti fark etmiyor. Ama 30 Mart seçimlerinin özellikle Türkiye siyaset hayatına şu ana kadar iktidarda koalisyon yapan partilerin yerine, muhalefette koalisyon yapan partiler damgasını vurdu diye düşünüyorum."

        Yıldız, AK Parti'nin her zaman olduğu gibi yükselen oylarıyla beraber Türkiye'nin istikrarına katkıda bulunmaya devam edeceğini söyledi.

        Oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla bir süre sohbet edenYıldız, okul çıkışında aldığı simitlerden gazetecilere de ikram etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa