Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara'da ilginç zirve

        Türkiye’nin eski Washington Büyükelçisi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Başkanı Faruk Loğoğlu, dün ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

        Loğoğlu, Ankara Hoşdere Caddesi’ndeki evinde 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu ve eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin’in de aralarında bulunduğu isimleri ağırladı.

        ‘Futbol konuştuk’

        AKP’ye kapatma davası, türban serbestisi sağlamaya yönelik anayasa değişikliğinin iptali gibi kritik konulara odaklanan başkent, dün ilginç bir buluşmaya sahne oldu. Loğoğlu, Hoşdere Caddesi Piyade Sokak’taki evinde dün akşam bir yemek düzenledi. Yemeğe, Sezer ve eşi Semra Sezer, Kanadoğlu ve eşi Bilge Kanadoğlu, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Nusret Aras, eski Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Tunçalp Özgen ile İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker katıldı.

        Konuklar, yemeğin sadece bir araya gelmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansı konuşuldu” dedi.

        MİLLİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa