Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Çiçek'ten Bahçeli'ye protokol ricası

        Şenlikte, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ptorokolden ayrı oturduğunu gören TBMM Başkanı Cemil Çiçek Bahçeli'yi kendisine yakın bir koltuğa davet etti.

        Şenliğin son günü olan pazar günü ise resmi törenler yapılıyor. Törene Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkmenistan heyeti ve yurdun dört bir tarafından gelen Yörükler katıldı. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenliklerinin 3. günü programı Hükümet Konağı'nda start aldı. Alana, Çiçek, Bozdağ ve Bahçeli birlikte yürüyerek geldi. Ertuğrul Gazi Türbesi’nin ziyaret edilmesinin ardından tören alanına geçen protokol izdiham yaşadı. MHP Lideri Bahçeli’nin protokolden ayrı bir yerde oturduğunu gören Çiçek, Bahçeliye, “sizi de aramızda görmek isteriz” dedi. Bahçeli de Çiçek’in bu ricasını kırmadı ve Çiçek’e yakın bir yerde oturdu.

        Tören alanına çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş da katıldı. Mehter takımı, halk oyunları ekipleri, Yörüklerin ayrı bir renk kattığı yürüyüşte, vatandaşlar da balkonlardan alkışlarla destek verdi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa