Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP'den erken yerel seçime evet

        MHP Ankara İl Başkanlığı’nın Gölbaşı'nda düzenlediği iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Erdem, Emin Haluk Ayhan, Mevlüt Karakaya, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP il, ilçe yönetimi üyeleri, partili bazı belediye başkanları, Ülkü Ocakları başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, seçimlerden kaçmadıklarını, yerel seçimlerin 2013 Kasım ayına çekilmesine parti olarak “evet” diyeceklerini söyledi. Önlerinde üç önemli seçim olduğuna dikkat çeken Karakaya, “Önce yerel seçimler, ardından cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonra da genel seçimler yapılacak. Parti olarak, bu üç seçime de hazırız” diye konuştu. Karakaya, parti teşkilatlarının Türkiye’nin kaderini belirleyecek bu üç önemli seçim için seferber olmaları gerektiğini ifade etti.

        İftarda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya da, parti teşkilatları olarak Milliyetçi Hareket’in iktidarı için seferber olduklarını bildirdi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa