Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Gül'den terörle mücadele açıklaması

        Kayseri'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boyteks Halı Fabrikası’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye'yi terörle hizaya getirmek asla mümkün olmayacak" dedi.

        Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Boyteks Halı Fabrikası’nın açılış törenine; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ve çok sayıda davetli katıldı.

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, açılışta yaptığı konuşmada, “Kayseri’de ve OSB’de olmaktan mutluyum. Boydak ailesinin en son açılışında bulunmaktan mutluyum. Burada 139 fabrikanın temelini atmıştık. O zaman bazıları istihza etmişti. Bir sürü şakalar falan yapmıştı. Daha sonra herkes gördü ki 139 fabrikanın hepsi üretime geçti ve binlerce istihdam sağladı. Ondan sonra kaç 139 fabrika daha oldu. Türkiye’nin sanayi üslerinden birinin Kayseri olması bizi mutlu ediyor” dedi.

        Kayseri insanının çalışkan ve müteşebbis olduğunu, Boydak ailesinin de bunlardan biri olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı, “Türkiye çok şükür iyi günler yaşıyor ekonomik olarak. Sıkıntılarımız ve üzüntülerimiz var. Bu güzel gidişe çomak sokmak isteyenler var. Onun için içeriden, dışarıdan milletin tadını, Türkiye’nin tadını nasıl bozarız diye terör olayları ortaya çıkıyor. Türkiye’yi terörle herhangi bir hizaya getirmek asla mümkün olmadı ve olmayacak. Terörle herhangi bir şekilde hak kazanmak mümkün değil. Teröristler eninde sonunda pişmanlık duyacaktır. En kısa sürede bu pişmanlığı duyup insanlık dışı eylemlerini sonlandırmaları gerekiyor” dedi.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa