Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti'den CHP liderine sert yanıt!

        GAZETE HABERTÜRK

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “ciğerim yanıyor” sözlerine ilişkin eleştirilerine, AK Parti Grup Başkanlığı’ndan sert yanıt geldi. Eleştiri okları, isim verilmeden CHP liderine yöneltildi.

        Açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan il başkanları toplantısında, samimi duygularını ifade ederek “ciğerinin yandığını’’ söylemesinin, bazı siyasi kesimlerce eleştiri konusu yapıldığı belirtildi.

        ‘YIKICI MUHALEFET’

        Açıklamada diğer partilerin sorunun çözümüne katkı vermediği işaret edilerek şöyle denildi: “Sorunların oluşturduğu olumsuz duygular üzerinden siyaset yapan, samimi hiçbir katkı sunmayan ve hep konuşan bu siyasiler, çözüm amaçlı her yaklaşımımıza yıkıcı muhalefet yaptıkları gibi Sayın Başbakanımızın samimi duygularını da anlayabilmelerini beklemiyoruz. İcraatları ile aziz milletimizin gönlünde taht kuran, gece gündüz demeden çalışması ile milletimizden takdir toplayan Sayın Başbakanımızı samimiyetsizlik ve terörü azdırmakla suçlayanları aynada kendilerine bakmaya davet ediyoruz.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa