Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gökçek'ten CHP ile ilgili ilginç iddia

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e göre seçimden önce Önder Sav Kılıçdaroğlu'nu öne sürüp Baykal'ı yediyse, bu sefer Baykal Kılıçdaroğlu'nu öne sürüp Sav'ı yemek istiyor...

        Gökçek, Halep Belediye Başkanı Maan Shibiy ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Kabulde gazetecilerin, 'CHP uzmanı olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Sayın Baykal bugün bir gazetede, 'CHP kurultayı toplanmalıdır' dedi. Nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki sorusu üzerine Gökçek, şunları söyledi:

        "Sayın Baykal şimdilik aday değilim dedi. Ama seçimden önce Önder Sav Kılıçdaroğlu'nu öne sürüp Baykal'ı yediyse, bu sefer Baykal Kılıçdaroğlu'nu öne sürüp Sav'ı yemek istiyor. Bu süreçte Gürsel Tekin'den de faydalanacak. Şu anda 35-40 tane Baykal'a yakın olan milletvekili var. Önümüzdeki dönem milletvekili olma şansı sıfır. Bunun için yeniden yönetimi ele geçirmesi isteniyor. Sayın Baykal önce Sav'ı bitirecek, daha sonra fırsat bulursa genel başkan olacak, olamazsa seçimi bekleyecek. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu yıpranmış bir şekilde olacak. Oylarının yüzde 30'lara çıkacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, yüzde 24 oy almıştır. Büyük bir ihtimalle yüzde 20'lere kadar inecek. Daha sonra Baykal nerede kalmıştık diye gelecek. Bunları bir CHP uzmanı olarak söylüyorum."

        "Adil Gür ile girilen iddialar üzerine hediyeleri aldınız mı?" sorusuna ise Gökçek, "Sayın Gür hediyeleri almadı. Galiba telefon açıp söyleyeceğim" dedi.

        Daha sonra Gökçek ile Halep Belediye Başkanı Shibiy, Ankara'daki parkları gezdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa